Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švarcvaldský dort

Máte rádi kombinaci nadýchaného piškotu s čokoládovou chutí, šlehačky a ovoce? Tak to jste natrefili na ten správný recept. Švarcvaldský dort je spojení sladkého, jemného a šťavnatého v jednom. Tak se pusťte do přípravy.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min + 1 hodina tuhnutí

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava, + 1 hodina tuhnutí)

4. 8. 2011 18:35

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie24 194 kJ / 5 783 kcal
Bílkoviny94,47 g
Tuky383,99 g
Vláknina35,20 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 592 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy469,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

4. 8. 2011 19:00

:-Kkrásný dortík určitě i strašně dobrý:-p+1:yes::yes:

martina 72

4. 8. 2011 18:58

Mňam, dej si tu prostřední fotku jako hlavní, ta je super:-8:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švarcvaldský višňový dort švarcvaldský višňový dort recept šwarcvaldský dort svarcvalsky dort sprosté dorty swarcvalský dort jak upéct dort šwarcwaldský dort recept na dort švardsvaldský dort švarcvaldský koláč svarcwaldský dort svarvaldsky dort swarcvaldský dort recept švardvaldský dort švarcalský dort švartvalský dort švarcvaldské řezy švarzvaldský dort dorty recepty

Suroviny: vejce, cukr, čokoláda na vaření, máslo, švarcvaldská třešňovice, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, škrob pšeničný, ořechy, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, kompot višňový, čokoláda

TopRecepty.cz

Švarcvaldský dort

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vmB5