Šťavnaté kostky na cuketě s mrkví, dušené v papiňáku
Suroviny
Porce: 4 velké porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 169 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,11 g |
Tuky | 159,27 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,82 g |
Sacharidy | 30,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Na "gulášek"jsme chuť neměli, v lednici bylo z uvedených surovin od každého kousek a nám tím vznikl prima oběd. Šťáva byla bezvadná i bez přidání dochucovacích prostředků, ale dle potřeby si každý může sůl i pepř dodat. Ještě nám zbyly 2 porce, které po odležení budou určitě ještě lepší.
Pokud budete dělat v obyčejném hrnci, musíte hlídat a dolévat tekutinu a po 3/4 hodině občas píchnutím do masa zjistit, jak je měkké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2011 13:33
24. 8. 2011 09:39
22. 8. 2011 11:24
21. 8. 2011 11:02
21. 8. 2011 10:56
20. 8. 2011 09:12
19. 8. 2011 20:56
19. 8. 2011 20:52
Pro dvě osoby se opravdu hůř vaříale když jsou k sobě pasující suroviny,tak my nemáme problém ob den si druhou várku dát znovu.Tady tohle byl takový trošku kompromis-manžel nemá rád dušenou mrkev,kterou já miluji,ale tahle kombinovaná varianta sedla oběma stranámJde to udělat i v obyčejném kastrolu,ale chce to delší čas
19. 8. 2011 20:41
19. 8. 2011 19:13
19. 8. 2011 18:45
19. 8. 2011 18:36
19. 8. 2011 18:00
19. 8. 2011 17:36
19. 8. 2011 16:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 12 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 34 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: dušená mrkev v papináku hovězí v mrkvi na francouzský způsob mrkev v papinaku cuketa s mrkví hovězí s mrkví v papiňáku přílohy k dušené mrkvi veprove v mrkvi v papinaku maso v mrkvi v papiňáku duše na mrkev příloha k dušené mrkvi hovezi kostky v cukete na mrkev cuketa a mrkev zpracování dušená mrkev s cuketou příloha k dušené mrkvi vepřové maso v mrkvi v papinaku štavnaté dušené hovězí maso s mrkví v papináku dušená mrkev recept veprove s mrkvi v papinaku dušená mrkev parní hrnec recepty
Suroviny: přední hovězí, špek valašský, cibule, mrkev, česnek, cuketa, olej, bujón zeleninový, voda, bylinky
Šťavnaté kostky na cuketě s mrkví, dušené v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgwK
16 názorů