Veřové maso s lečem

Vepřové maso Doba přípravy: 1.hodina 6 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 1.hodina 6 názorů

Suroviny hodně

500 g vepřové maso
trochu masoxu
cibule
česnek 2 stroužky
sůl
pepř
1 rajský protlak
kmín drcený
grilovací koření
zeleninové lečo
1 žlutá paprika
olej
trošku cukru

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si osmažíme cibuli na malé kousky s česnekem na plátky slabě dorůžova.

  2. Přidáme osolené a opepřené na 1 cm široké proužky nakrájené maso orestujem, dáme drcený kmín, špetku grilovacího koření, sladké papriky, dáme protlak a zalijeme vodou přidáme kousek masoxu zeleninové lečo a nakrájenou na proužky rostlou papriku.

  3. Dáme do papináku na 20 minut vařit. Zahustíme záklechtkou a přidáme 1 lžicku cukru (ale nemusíte.) Příloha rýže, knedla.

Komentáře k receptu Veřové maso s lečem

Tématické fráze: maso s lečem vepřové maso s lečem recepty s lečem co s lečem maso se zeleninovým lečem vepřové plátky s lečem maso na leču ohnivé maso s lečem recepty se zeleninovým lečem hovězí maso s lečem sojové maso s lečem recept maso s lecem maso z lecem recept na maso s lečem maso s lečem recept vepřové s lečem ohnivé maso s kýty s lečem maso v leču hovězí s lecem leči