Fofr oběd z tlakáče
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Moje poznámka
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 57 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
co na obed,
recepty na oběd na víkend,
co dnes na oběd,
oběd recept,
nápad na oběd,
recepty na oběd,
sobotní oběd,
sobotní obědy recepty,
co na oběd recepty,
dobrý oběd,
obědy recepty,
recepty na dobrý oběd,
oběd na sobotu,
oběd na víkend,
oběd,
oběd z jednoho hrnce,
recept na dobry oběd,
recept na oběd,
brambory z tlakáče,
oběd recepty
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
brambory,
slanina,
cibule,
kapie,
česnek český,
rozmarýn,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (87)
vařila jsem to poprvé, ale určitě ne naposled
Děkuji. Marcela
Takže, těch 10-15 minut je na to, aby papiňák takzvaně došel. Pak jde otevřít. Nikdy u něj nevypouštějte páru nebo nechlaďte pod studenou vodou a podobně. nemusí se to vždy vyplatit.
Já mám ještě jeden starý,kde tahle pojistka není a v něm to jde parádně.
Nevím,jakou zkušenost mají ostatní,ale u mě je to takhle.
Dnes Ti opět musím poděkovat za Tvou"fofrovku"která mi zachránila reputaci
Anna Kocikova: Anni, dovolila jsem si tvoji krásnou fotečku dát jako hlavní, nevadí
zaslouží boďku a jestli stihnu, tak i foťku
Bodík byl již předem udělen,tak dnes jen velký dík
já ladím Impuls,tak nic nevím
a ať chutná,sousedko
a díky
a kde je foto
i za bodíky
ne,Irísku, vody ani fň
talíř si nesu, tak chvíli stůj
jídlo mi dnes schází čím dál víc
víc než má kila dá se říct
poznávám tě, ooo spanilá....
posílám bod - já hlady nahnilá
Rebeko moc fajnová rychlovečka
i všem ostatním za milé komentíky a bodíky...díky,díky,díky