Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 936 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 13,77 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 7,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Moje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 18 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 19 minutami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 57 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 14 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 14 hodinami
Krenex
dragomirac před 16 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 16 hodinami
Tématické fráze:
moravská bašta,
moravská klobása recept,
vepřové kapsičky,
moravská kuchyně recept,
moravská kuchyně recepty,
recepty z moravské kuchyně,
moravské dobroty,
tradiční moravske recepty,
moravská klobása top recepty,
moravska kotleta,
recept moravská bašta,
jak dobře useknout kotlety,
moravská kuchyně,
moravská bašta recept,
tradiční moravské moučníky,
moravská kotleta recept,
jak useknout kotletu,
recept na mosave kapsičky,
plně na kotleta,
moravské klobásy recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř černý,
mouka hladká,
klobása moravská,
vejce,
cibule,
hořčice,
feferonka,
sýr ementál,
olej
Komentáře (25)