Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 902 kJ / 2 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,81 g |
Tuky | 99,77 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na pánvi si rozehřejeme sádlo přidáme 2 stroučky česneku, jalovec, nové koření, bobkový list, pepř, rozmarýn, tymián, saturejku, šalvěj, chvilku restujeme, pak přidáme osolené a okořeněné maso.
Krok 2: Maso ze všech stran zprudka opečeme.
Krok 3: Do římského hrnce dáme nakrájenou cibuli, zbytek česneku, rajské nakrájené na čtvrty, špek, přidáme opečené maso, výpek z pánve, podlijeme vínem a trochou vývaru, hrnec přiklopíme a vložíme do trouby.
Krok 4: Troubu nastavíme na 250°C, pečeme 30 minut, poté troubu ztlumíme na 180°C, maso podle potřeby podléváme a přeléváme výpekem, pečeme ještě 40 minut přiklopené a 20 minut dopékáme odkryté. Podáváme z bramborovým knedlíkem a špenátem.
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na divoko v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqRr
Moje poznámka
Hovězí na divoko v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqRr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 9 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso v římském hrnci,
hovězí v římském hrnci,
hovězí na divoko,
římský hrnec recepty,
římský hrnec hovězí,
hovězí na divoko recept,
hovězi pečeně v římském hrnci,
hovězí maso římský hrnec,
hovězí maso na divoko,
římský hrnec,
hovězí zadní v římskem hrnci,
římský hrnec -recepty,
recepty hovězí maso na divoko,
pečení hovězího masa v římském hrnci,
mail fiha.com.pl loc:cz,
recepty pro rimsky hrnec,
hovězí v římském hrnci,
hovězí kostky na divoko,
online recepty divocina v rimskem hrnci,
hovězí na divoko s bramborovým knedlíkem
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
česnek,
sůl,
koření na divočinu,
sádlo,
rozmarýn,
šalvěj,
tymián,
saturejka,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
rajče,
špek,
víno červené,
vývar
Komentáře (17)
vseumel:
parádní receptík