Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvorový bůček z papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

12. 9. 2011 15:14

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie8 656 kJ / 2 069 kcal
Bílkoviny91,44 g
Tuky180,51 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy18,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle je taková rychlejší a snazší varianta moc dobrého jídla, které i když je "nezdravé", je moc dobré a celkem často u nás konzumované:-) Pokud nemáte papiňák, všechny uvedené suroviny se dají rovnou do pekáčku, hlídá a doplňuje se tekutina a doba pečení je cca 2 hodiny- jednu přikryté, druhou hodinu odkryté, přelévané výpekem. Když mletý zázvor přidáte ke šťávě k drůbežímu masu, tak je to také velice chutné a můžete připravit stejně, jako tady tento bůček s kratší dobou pečení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 9. 2011 17:38

Cerv::-))U nás se říká-useknout ruce u samé prdele:-O:-D:-DJen tak pro úplnost;-)

sofie1973 sofie1973

13. 9. 2011 15:39

Jo, ještě jsem chtěla napsat - krásný fotky, sbíhají se mi sliny:yes:

sofie1973 sofie1973

13. 9. 2011 15:38

To je fajn tip - papiňák používám ráda, ale tohle mě nenapadlo. Krásný, dobrý a voňavý:yes::yes::yes:
:-))Dále si dovolím hlasovat za bůček, sádlíčko a bujónek:-!:-!:-!
Když to nejíme třikrát denně, ale jen občas....:-D

Dooga Dooga

13. 9. 2011 14:54

A kdo řekl, že je to nezdravé??? Čímpak mastly a copak jedly naše babičky a samozřejmě i dědové. A jak byli zdraví.
Za mě máš bod, protože já bůůůůček rád.:yes:;-)

spagetka spagetka

13. 9. 2011 11:05

Cerv:Souhlas, pokud ti to někdo nutí, abys to sněd, fááákt děs.:-S:-(;-(, hraničí to s násilím. :-D
Pokud ti to ale nikdo nenutí, přejdi a vař dle svých zvyků. Dobrou chuť a hezký den ;-);-)

Cerv

13. 9. 2011 10:59

Hrozné, kostka masoxu a ještě sádlo k bůčku to je zvěrstvo. Ruce urazit.

Dana61

13. 9. 2011 08:58

Aničko, opět poctivé papáníčko :-D:yes: slintám, ale říkám si, je tam česnek, tak to stejně nemůžeš - ale bez česneku můžu:-p i já si zrychluji procesy papináčkem:-K

ivulinka ivulinka

12. 9. 2011 20:46

Aničko, tímto by jsi mě vůbec neurazila:yes:, můj chlap by to nejed, já to kvůli němu nevařím, ale já bych se ták ráda zakousla, máš boda aspon za hezkou podívanou:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2011 20:43

:-DMůj zlatý papiňáček;-):-DJá si ho i vozím s sebou po návštěvách,když je to na dýl a vím,že budu také něco kuchtit:-8:-))
REBI a víš jak ten zbylý výpeček se sádýlkem chutnal na čerstvém chlebíku;-)jůůůj to byl"požer":-p:-D:-D
Děkuji vám všem za milé komentíky a body:-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2011 20:22

No jo, papiňák je hold vynález, co, Drahuško?;-):yes:

hanahcotton hanahcotton

12. 9. 2011 19:08

:yes::yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 9. 2011 19:04

Bezva,Aničko, já jsem "zázvoračka každým coulem:yes:" a dávám,kam to jde, sice dávám čerstvý,ale i mletý do jídel také někdy,pěkné:-K;-):yes:

rebeka rebeka

12. 9. 2011 18:59

šmárjá Ann:-O tvůj rcp mi zvýšil sekreci slinných žláz:-8:-D:-D:-D a ten výpeček na knedlících:-8:yes::yes:
já mám hlad:-(:-D:-D
ty máš bod:-D:yes:;-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2011 17:16

Někdy musíme taky zhřešit něčím nezdravým, co bychom z toho života pak měli:-D. Bůček krásně vypečený:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2011 15:52

jirholu:Jiřinko děkuji i Tobě;-):-K
Ten zázvor je v mase moc dobrý:-pčasto ho používám i do hovězího,nebo drůbežího.Ty šťávičky pak mají takovou moc mňamkovou zvláštní chuť.Jinak řečeno-se zázvorem kamarádíme:-))

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: bůček recepty bůček na zázvoru bucek vařený bůček v papináku papiňák recepty vepřoví buček trochu jinak pečení v papiňáku bůček jinak recept na buček jak dlouho vařit bůček jak upravit bucek zazvorovy bucek bůček trochu jinak co je to zoft vepřový bůček recepty vepřový bůček se zázvorovou omáčkou čerství zázvor a bůček bůček v receptech recept bůček jak pripravit chutny bucek

Suroviny: bůček vepřový, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, zázvor mletý, masox, voda

TopRecepty.cz

Zázvorový bůček z papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nGDD