Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 793 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,17 g |
Tuky | 92,79 g |
Vláknina | 43,27 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 52,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Moje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
houbové ragú,
hřibové ragů,
houbová směs s uzeným,
ragú hřibové,
houbova směs z uzenym,
recepty na houbové ragů s masem,
lilkové ragu,
podpapirak,
ragu z hribu,
máslový hřib,
ragú,
co je ragú,
houbová omáčka s uzeným,
houbová směs s bůčkem,
zapečené houby z bůčkem,
houby s uzeným,
recept na houbové ragú,
recepty hribove ragu,
svycarsky recept na rasty,
top recepty bahula
Suroviny:
houby lesní,
bůček uzený,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
pasta papriková,
kmín celý,
vývar,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (25)
je víkend, krásné počasí, tak hurá do lesa, rostou
jo a o tom papanicku nema cenu ani mluvit,protoze tahle krasa,ta musi i uzasne chutnat
tady fakt nerostou
neva, já to zkusím s těma žampionama, co už