Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 9. 2011 19:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 735 kJ / 1 610 kcal
Bílkoviny29,06 g
Tuky122,68 g
Vláknina9,44 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 4,64 g
Sůl10,47 g
Sacharidy93,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept na maso je můj vlastní; recept na křenovou kaši pochází ze stránek Restaurant-Guide.cz a vaří ho pražská restaurace Kolkovna.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

23. 9. 2011 20:42

Eliza:ale nezapadne;-):-!:-D:yes:

chocolate:i nahlas..obdivujeme glanc;-):yes::yes:

Eliza:celé to máš krásné a mě můj řezník ocásky(tedy vepřové:-8) slíbil, heč:-!:-D
takže, toto je pro mě výzva a receptík si ukládám:-K

chocolate chocolate

23. 9. 2011 20:39

Nezapadne, my "čuníkogurmeti"(rozuměj mlsní konzumenti vepřového):-O si ho ukládáme a tiše obdivujeme glanc na šťávičce...+5

Eliza Eliza

23. 9. 2011 20:38

Evi, byla a moc...:-p Ale dnes večer to tady vypadá na slovní ping-pong mezi konzumenty a nekonzumenty koní;-), takže tento recept asi zapadne...:-/ Děkuju ti za komentář.:-K

eva hubova eva hubova

23. 9. 2011 20:32

Tak to musela být dobrůtka:-p:-p:yes:+4

Eliza Eliza

23. 9. 2011 20:22

Sofie, já jsem to vlastně nemarinovala, protože jsem pokrm vyráběla dnes až po návratu z práce. Leželo to napajcované tak hodinku před opékáním a nestěžuji si, maso bylo po dvou hodinách v teplíčku skvělé. Ale klidně to můžeš nechat i přes noc.
Děkuji za bodíky.:-K

pipre pipre

23. 9. 2011 20:11

To musí být dobrůtka:yes:+3

spagetka spagetka

23. 9. 2011 20:05

chevy::-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes::yes::yes:

chevy

23. 9. 2011 20:04

Sofie, ty si nějak protiřečíš, koně je ti líto, když se netrápí a je utracen a sní se, ale prasečí ocásky si dáš s chutí, myslíš, že to prasátko má lehčí jít na porážku:-?:-?

sofie1973 sofie1973

23. 9. 2011 19:57

jen malá otázečka - jak dlouho nechat v marinádě? Díky:-)):-)):-))
Jinak - moc lákavý receptík.:yes:

spagetka spagetka

23. 9. 2011 19:45

Elííí ty mě zas navnazuješ (jé to je slovo :-O:-D), jelikož už jsem od tebe jeden ocásek dělala, rozhodně tenhle zkusím :-p:-p:yes::yes::yes:
(Jen na okraj v Penny mají v akci uzené vepřovéocásky, zítra tam vyrážím)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prasečí ocásky recept prasečí ocásky vepřové ocásky recept vepřový ocas recept vepřové ocásky prasečí ocásek prasečí ohanka vepřový ocas uzene praseci ocasky prasečí oháňka recept prasečí ocas recept uzený vepřový ocásek vepřová ohánka meruňkový kečup varene uzene ocasky prasečí ocásky recepty uzený prasečí ocásek uzený vepřový ocas prasečí ocásek recept recepty vepřové ocásky

Suroviny: ocas vepřový, sůl, sádlo, zavařenina, česnek, omáčka sojová, sojová omáčka světlá, kečup ostrý, krenex, ocet balsamiko, vývar, brambory, lučina, smetana, krenex, máslo, sůl, křen

TopRecepty.cz

Vepřový ocásek na meruňkové zavařenině s křenovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mMwE