Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Platýzové filety na rozmarýnu

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 9. 2011 19:28

Suroviny

Porce: 2 po 2 filetů na porci

Nutriční hodnoty

Energie601 kJ / 144 kcal
Bílkoviny8,98 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy4,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rybu jsem připravila jednoduše a rychle- byla výborná a dá se použít i jiná dostupná ryba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

savlinka savlinka

26. 9. 2011 22:10

BIBI jako vžyd super:yes::yes::yes::yes:jen mě chybí ty ryby:-//

savlinka savlinka

26. 9. 2011 22:10

Porada:o je ty jsi tady chyběl..mám také plné mražáky:-p:-p:-p:-p:-p

Porada

26. 9. 2011 21:24

Bibinka, tím bych se moc nechlubil, v Africe umírají děti hlady
a Vy plníte mrazáky.:-) Jen počkejte až to zjistí občané
z Rumburka a okolí, tak jsou u Vás coby dup.:-K

Bibinka Bibinka

26. 9. 2011 21:17

Porada: věz, že jsem platýze dělala na mnoho způsobů, i na grilu, ale mám jich v mrazáku spousty a mohu mít ještě víc-vozí mi je dcera z Rakouska, kde pracuje. Chci ho pokaždé jinak a dneska v tom chvatu jsem ho udělala co nejrychleji to šlo a on byl fakt skvělej-o hříchu bys mohla mluvit, kdybych ho dělala poprvé a hned takto, tak sorry:-(

Porada

26. 9. 2011 20:34

chocolate - máte pravdu,gril nebo pánev a máslo,sůl,pepř, citron
a bylinky( jen čerstvé a neutrální přílohu )pak je to špice. Ale takhle ?
To si můžu koupit rybí prsty.

chocolate chocolate

26. 9. 2011 20:21

Porada:Pivo je v trojobalu, nic se nemarinuje a přílohu si může zvolit každý dle svého gusta, ne?Navíc sama vím, že ryba v trojobalu je často jediný způsob, kterak do nemilovníka ryb rybku (a její nutriční hodnoty) propašovat.
Platýz je nejlepší jen tak na grilu s máslem a bylinkami, ale ani tato úprava mě nijak nepohoršuje.

Porada

26. 9. 2011 20:15

To je přímo hřích takto pivem,strouhankou a br.salátem zničit špičkovou rybu jako je platýz.:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2011 20:09

Platýze jsem měla zatím jen jednou a byla to super rybka, strašně nám chutnala:-p:yes:

chocolate chocolate

26. 9. 2011 19:39

Bibi-krásný recept, jak já Ti závidím platýze:-p.+1

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z platýze platýz recept jak připravit platýze recept na platyze platyz úprava platýze jak udělat platýze platýz velký recepty na platýze platýs velký recept platýz recepty platýz evropský recept platýs velký recepty jak uvařit platýze platýs jak upéct platýze platýz na grilu recepty platyz platýs velký recept platýz

Suroviny: platýz, pepř, rozmarýn sušený, petrželka sušená, sůl, olej, šťáva citronová, mouka hladká, vejce, pivo světlé, strouhanka

TopRecepty.cz

Platýzové filety na rozmarýnu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3K29