Hovězí plátky s rohatou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 794 kJ / 429 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 35,50 g |
Vláknina | 12,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 353 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 20,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2011 20:15
Moc pěkné+
22. 11. 2011 20:02
Dnes se umňamuju dušené hovězí,cibulová šťáva s paprikovou pikantností
22. 11. 2011 19:49
nádhera
22. 11. 2011 19:18
srettka: to táák vidíš to, jak jsem stará, tak jsem hloupá..tento výrax pro něco zavařeného jsem nikdy neviděla, neslyšela..zase jsem o ždibec chytřejší díky za info
22. 11. 2011 19:17
22. 11. 2011 19:10
rebeka:rebarborko milá, to jsem myslela zavařované-pro začátečníčky, aby nesháněli čerstvé
22. 11. 2011 19:05
čo také si predstavuješ pod pojmem "rexované"
jinak hezučké to máš, milá sretinko
jinak hezučké to máš, milá sretinko
22. 11. 2011 19:00
sretti - to je krásný ostrůvek +1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 6 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: hovězí plátky s omáčkou rexování hovězí plátky rexování masa hovězí plátek s omáčkou rexování jídla rexování hub rexování potravin rexování potravin omáčka z kozích rohů kozí rohy omáčka u všech rohatých kozí rohy s hovězím masem rexování hotových jídel rexování v troubě rexování jídla v troubě rexování pokrmů rexování omáček rexování vepřového masa hovezi platky v tlakaci
Suroviny: hovězí zadní, cibule, pepř, sůl, hořčice plnotučná, olej, bujón, paprika, nálev z paprik
Hovězí plátky s rohatou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXP1
23 názorů