Šťavnatá restovaná roštěná s ananasem

AnnaD Kuchařka: AnnaD

3 porce Hovězí maso 3 názory

Suroviny

0,3 kg hovězí roštěné
1/2 ananasu
jarní cibulka
česnek
zázvor
citrónová tráva (Lemon grass)
2 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí roštěnou nakrájíme na co nejtenší nudličky. Nakrájíme si zázvor na nudličky, česnek na plátečky a na kolečka citronovou trávu. To všechno přidáme k masu.

  2. Zakápneme olivovým olejem a červeným vínem (maso bude jemnější).Osolíme a opepříme. Promícháme a necháme 20 min odležet.

  3. Ananas si oloupeme, rozčtvrtíme a nakrájíme na velmi tenké plátky.

  4. Rozpálíme si olej a dáme na 2-3 minutky orestovat maso. Až se maso zatáhne, vytáhneme ho na talíř.

  5. Do výpeku dáme ananas a jarní cibulku a jen krátce prohřejeme. Kdo má rád více šťávy, může podlít trochou vody.

  6. Nakonec přidáme zpět maso a podle chuti dosolíme a dopepříme. Podáváme s jasmínovou rýží.

Poznámka

Pro ty, co mají rádi kombinaci sladkého a slaného a ovoce s masem. Ostatním propojené chutě nemusí sednout, ale určitě vyzkoušet. :DDD

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Šťavnatá restovaná roštěná s ananasem

Tématické fráze: hovězí s ananasem stavnatá znojemská pečeně hovězí nudličky s ananasem lemon grass recepty roštěná na víně s ananasem orestovanný ananas roštěná na červeném víně roštěná na zázvoru recepty lemon grass falesna rostena se zeleninou hovězí maso s ananasem rošténá na červeným víně jak orestovat ananas maso s restovanym ananasem receptzy s hovězí roštěnou hovězí roštěná restovaná restovane hovězí nudlicky roštěnec s ananasem recept recepty s lemon grass hovezi na vine s ananasem

Zapomněl/a jsem heslo