Losos s houbovo - hořčicovým dipem

Aneta.Grab Kuchařka: Aneta.Grab

Doba přípravy: 30min 1 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

2 brambory
losos (filet)
100 g měkkého tvarohu
100 g čerstvých hub (žampiony, hlíva...)
3 lžíce hořčice
1/2 cibule
olivový olej
sůl
koření
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Brambory rozpůlíme podélně na půl, posolíme, okořeníme a dáme do trouby opéct.

  2. Lososa trochu posolíme a dáme péct na trošce oleje do remosky.

  3. Dip:
    Nakrájíme cibulku a osmažíme ji na másle (nebo oleji) společně s nakrájenými houbami. Tvaroh a hořčici dáme do misky a přidáme houby s cibulkou a tyčovým mixérem rozmixujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Losos s houbovo - hořčicovým dipem

Tématické fráze: losos s hořčičným dip dip na lososa losos a hrubozrna hořčice losos s houbami dip k lososu hořčice recept na lososa s hrubozrnnou hořčicí losos s houbami recepty dip s hrubozrnnou hořčicí dipy s hrubozrnnou hořčicí jak opéct lososa losos brambory a houby jak opéct filet lososa losos remoska recept na losos nejlepší recept na lososa

Zapomněl/a jsem heslo