Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 991 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
Tuky | 81,92 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,90 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 27,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeler očistíme, pokrájame na "sirky" a varíme cca 2 minúty v slanej vode, scedíme.
Krok 2: Vajcia uvaríme na tvrdo, olúpeme, pokrájame, zopár kolečiek si necháme na ozdobu.
Krok 3: Uhorky na drobno pokrájame.
Krok 4: V kyslej smotane rozmiešame soľ, korenie, horčicu, citrón - premiešame s ostatnými pokrájanými surovinami.
Krok 5: Necháme v chlade dobre uležať.
Zveřejněno 29. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerovo - vaječný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/210M
Moje poznámka
Celerovo - vaječný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/210M
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 13 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 15 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 11 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 13 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 15 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
vaječný salát,
majonézky,
vajíčkový salát s celerem,
majonézky vaření,
celerové recepty,
celerovo petrželovy salat,
celerovo,mrkvovo petrželový salát,
vajickova celerova salat,
celerovo-vaječný salát
Suroviny:
celer,
vejce,
okurky sterilované,
smetana zakysaná,
pepř bílý,
hořčice,
sůl,
šťáva citronová
Komentáře (24)
hezké foto
Biele korenie = bílý pepř, dopíšem do receptu.
Obyčajne tiež mixujem do šalátov majonézu a smotanu, dnes som robila takto, pretože sa doma majonéza nenachádzala. V podstate je to jedno, hlavne, že nám chutí. Veľa ľudí má voči zeleru, hlavne varenému, averziu. Ja ho prevarím iba chvíľu, aby nebol "blemcavý". Mäsožravcovi som robila podobne, značný podiel tvorilo varené slepačie mäso z polievky.