Cuketový kotlík
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 890 kJ / 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,97 g |
Tuky | 3,89 g |
Vláknina | 21,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 68 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 8. 2012 11:15
Výborné, přidáváme ještě česnek a dáváme na těstoviny nebo brambory.
7. 10. 2010 14:28
20. 8. 2010 11:04
Dnes jsem vyzkoušela,je to super bašta,dávám bodík a doporučujuPřidala jsem navíc mrkvičku.
28. 6. 2009 11:12
ivana79 no skoda
ten tmavozeleny ... alebo tmavofialovy?.. celkom som z toho teraz zmatena...nepamat si uz presne..som tu raz kupila...bol odniekal z francuzska a bol pre nas sklamanim, proteze chutil ako tekvica...a tu mi veru radi nemame
ten tmavozeleny ... alebo tmavofialovy?.. celkom som z toho teraz zmatena...nepamat si uz presne..som tu raz kupila...bol odniekal z francuzska a bol pre nas sklamanim, proteze chutil ako tekvica...a tu mi veru radi nemame
28. 6. 2009 11:03
Tak tomu by som neverila,ze patizon je taka vzacnost .Ja ho pestujem odjakživa,neni s tym skoro ziadna robota a uz teraz mam kopu mladych patizonov v zahrade.Tento rok som kupila aj semeno farebnych patizonov,mali by byt zlte,zelene,biele a kombinovane.Tak som zvedava ake budu chutovo ale vyzerat to bude urcite krasne Na jesen to uz struhame iba sliepkam,lebo to uz nikto neje Skoda,vybusna,ze ti nemozem poslat
28. 6. 2009 10:24
aach patizon tu patizon plati za exotiku...taky normalne velky stoji 8 eur...a musim si nohy zodrat kym ho vobec v mnichove raz za sezonu najdem....raz som videla patizon v jendom markete ....bolo pred halloweenom a mali tam naaranzovane rozne ozdobne tekvice a pod...a ten patizon bol sucastou toho aranzma...hladeli na mna ako na debila, lebo tuzba po nom bola silnejsia ako ja....a nevahala som ho z tej kopy vybrat...pritisla som si ho na hrud a utekala k pokladni..pokladnicka tiez na mna pozerala ako na debila a vysvetlovala, ze to nema v sortimente, lebo to nie je predajny tovar....po handrkovani som si vsimla, ze na menovke ma meno marketa a zistila som, ze je to ceska....a ta ma konecne pochopila a ten patizon mi darovala....supka uz bola tvrda tak, ze som ju dobreze sekerou neodtinala, ale vnutrajsok bol vynikajuci....som sa rozkecala
28. 6. 2009 09:37
výborné ja som pridala zemiaky a chutilo to skoro ako guláš,tá cuketa tam spravila výbornú chuť.Podobne robievam patizónový guláš,ale na konci pridávam smotanu.Pridávam fotku aj bod
5. 2. 2009 11:33
obdobný recept dělám z celé cukety, vynechávám uzeninu a ke konci přidám trochu kečupu. Na talíři posypu sýrem. S topinkama vynikající
24. 9. 2008 16:54
Tento recept poznám z iného webu, v tom pôvodnom je uvedená mäkká saláma narezaná na kocky. Robila somm a skutočne je to veľmi dobré. Pridajte trocha tymiánu ( tak to uvádza ten recept), urobí pokrmu veľmi dobre. Fotku pridávam.
24. 9. 2008 13:15
vyborny
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 1 minutou
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 53 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 59 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 3 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 4 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: recepty z patizonu patizónový guláš kotliky na gulas vaření v kotlíku patizony recepty vaříme v kotlíku cuketový karbanátek kotlík na guláš guláš z patizonu jídla z kotlíku kotlíky na vaření vaření v kotlíku recepty zeleninový kotlík jídla z patizonu vaříme z patizonu kotlik na vareni tousty z cukety patizon recept chalupářský kotlík recept cuketovy kotllik
Suroviny: cuketa, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, klobása, máslo, vegeta, sůl, pepř
Cuketový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xj
10 názorů