Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2012 18:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 771 kJ / 1 140 kcal
Bílkoviny187,70 g
Tuky42,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 751 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy1,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

P.S. Velmi výborné je také řízečky zapékat na plechu, kam jsme si připravili pečící papír, nebot řízky jsou dietnější a nejsou vloženy přímo do oleje, pak jsou velmi chutné. Barva řízečků je klasicky zlatá.Poznámka - perlivá voda/pivo/ nám maso zkřehčí a nadýchá. Řizky nám chutnali moc.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:38

srettka: super komentář, moc se nám líbil:-))´no každý "sme iný" ale pěkné, díky:-K

srettka

29. 1. 2012 18:35

krindypindy...zas ten bejčí vercajk:-O co na něm furt máte?? sežrat samcovi chloubu, zdlábnout mu jeho pýchu:-)) ale obdivuju chlapišťata, že to pozřou, já bejt testosteron a toto pojíst, tak mě tak začnou křapky bolet, že bych si musíla zasunout indometacin do výfuku:-O
já mám ráda taky dobrý papu, i jsem po letech našla zálibu v hovězím, který mě dlouho nejelo, ale bejčí semenec do orálu nedokážu vložit, tady bych bobra koulo-odvahy prostě nesložila:-/

suslajda suslajda

29. 1. 2012 18:33

;-)to bude delikatesa:-p:-p+5

rebeka rebeka

29. 1. 2012 18:21

hmmm.. to bych si nabídla s chutí:-p:yes::yes:
velmi zajímavé:-K:-K
hlavně srettka, ta se tu vyřádí:-8:-D:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 18:21

Iriska: no, já jsem dumala, po tom mléku ,co dál, a pak ten nálev až jim dodal vážně něco jinak, moc nám to chutnalo, zase se po nich někdy podívám.:-K:-K:-):yes:

Iriska Iriska

29. 1. 2012 18:18

Ivanko, to je nápad. Žlázy jsem prozatím vždycky jenom namáčela na noc do mléka. S tím sladkokyselým nálevem to určitě vyzkouším. :yes::yes:+

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept na býčí žlázy byči zlazy recept restované býčí žlázy recept řízky z býčích žláz recepty na býčí žlázy restované býčí žlázy bejci zlazy recept na b lzy řízečky z ledvinek byci zlazy rizky jak nakrájet býčí žlázy chutne rizky z ceho udelat nejlepsi rizek nejlepší recepty s býčích žláz býčí žlázy naložené v mléku recepty z bycich zlaz řízky z býčích žlázy nejlepsi byci zlazy recepty z hovězích žláz

Suroviny: býčí žláza, sýr uzený, vejce, mouka hladká, voda perlivá, omáčka sojová, omáčka worcesterová, pepř, mléko, lák ze sterilované kapie, sádlo

TopRecepty.cz

Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ggn0