Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 191 kJ / 1 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,66 g |
Tuky | 52,18 g |
Vláknina | 37,41 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 110,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením.
Krok 2: Na sádle si osmahneme cibulku, přidáme česnek na plátky, maso osmahneme z obou stran aby se zatáhlo, přidáme marinádu a dusíme. Podléváme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyděláme přilijeme víno a lehce zahustíme. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
Krok 4: Na salát si očištěný celer nakrájíme na menší hranolky, přidáme propranou sterilovanou zeleninu. Osolíme opepříme a vmícháme majolku, jogurt a hořčici.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Moje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 44 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 58 minutami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněná kuřecí prsa s těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na medu,
veprove na medu a vine,
veprove na červenem vine,
vepřové na medu,
vepřové maso na víně,
vepřové na víně a medu,
maso na medu a víně,
vepřové platky na vine,
recepty s bílým vinem,
vepř. maso na červeném víně a medu,
nakládané vepřové maso ve vine,
vepřové na jogurtu a bílém víně,
maso na porku vine a medu,
veprove nudlicky na vine a medu,
vepřové na medu s červeným vínem,
veprove maso s hortici a vinem,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na víně a hořcici,
vevřove na víně
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
voda,
víno červené,
sádlo,
med,
omáčka chilli,
česnek,
koření adžika,
koření izrael,
víno červené,
celer,
hrášek sterilovaný,
klíčky,
kukuřice baby,
majolka,
jogurt bílý,
mexická hořčice,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
copak je to vlevo