Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 566 kJ / 4 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,22 g |
Tuky | 163,99 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 639,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Moje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 1 hodinou
Rajčatové chutney
BlaV. před 8 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 9 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 12 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 12 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 13 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 13 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 13 hodinami
Tématické fráze:
hrníčková bábovka,
třená bábovka hrníčkový recept,
bábovka hrníčková,
bábovka recept,
hrníčkový recept na bábovku,
bábovka z oleje,
hrníčkové pečení,
bábovka olej,
hrnickova bábovka recept,
babovky recepty,
hrníčkové bábovky,
hrníčková bábovka na plech,
pečení bábovky,
hrnickove recepty babovka,
bábovka,
recept na bábovku,
hrníčkové recepty,
recept babovka,
hrníčkové moučníky,
bábovka hrníčkový recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (30)
Z toho vyplývá, že má opravdu smysl tady přidávat fotopostup, abychom ani my sami nezapoměli, jak jsme to dělali. Není to můj recept, proto jsem přidala jen hotové dílo.