Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení kýta s okurkami

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

3. 3. 2012 23:45

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny144,75 g
Tuky88,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,15 g
Sacharidy9,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso pečeme přikryté a při pečení otáčíme, je pak krásně měkké a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

5. 3. 2012 08:34

nofrona:Myslíte ,že by to šlo i ze srnčího ? To mám !

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 3. 2012 20:02

Krásné, masíčko i omáčka i fotečky, vše je superka:-K;-):yes:

nofrona

4. 3. 2012 19:42

Nádhera:-O:-O, hned bych to slupla:yes::yes:. Na mrazáku je srnečka tak to prubnem:-D:-D:-)) Dávám bod

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 3. 2012 19:09

tejaja:Ja som kupovala iba raz diviačie stehno v Metre a bolo napodiv očistené,a kvalitné! Lenže ....

Bahula Bahula

4. 3. 2012 18:59

Děkuji všem za milé komentáře:-K:-K:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

4. 3. 2012 18:41

To snad není pravda,takový recept,a já mám mraženou všechnu možnou havěť divokou a jelen žádný ,ani kousek ,ale odložím recp.-tik a možná se někdo /nechci ukazovat prstem do obýváku na sedačku/ strefí! :-p:yes:

mysulka mysulka

4. 3. 2012 17:43

:-p:yes::yes::yes:

Ivusa Ivusa

4. 3. 2012 17:34

Aničko,aha to mně nenapadlo.Dík za nápad.:yes:

ivulinka ivulinka

4. 3. 2012 17:13

Krásné a vymazlené, kombinace surovin za jedna s *...:yes:

maiva maiva

4. 3. 2012 15:46

Prima nápad:yes:dělala jsem doposud jen s anglickou jako klasiku,určitě moc dobré:-p+:yes:

jarka skrobakova

4. 3. 2012 15:06

perfektní jídlo:-p:-p:-)):yes::yes:+bod

Anna Kocikova Anna Kocikova

4. 3. 2012 11:04

Evi,tak to se Ti zase něco povedlo:yes:I když Tobě se v kuchyňce daří pořád;-):-))Jídlo vypadá moc fajn:-p+13:yes: a já jedu-zatop v klubovně:-D;-)
Ivušo-já bych se tohle nebála udělat i z těch jeleních kostek,které se dají sehnat snáz,než kýta.Suroviny na prošpikování bych dala pod maso a upekla,jak to má Bahula.Když se může děla"španělsý ptáček"z kousků masa,tak proč ne toto.Určitě bude chuť přibližně stejná:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 3. 2012 10:49

Ty jeden jelene!!:-D Kde ho mám jako vzít?? No, krása! jaké je to maso? Není to moc suché? Já měla jelení maso z Makra, když ještě zeť se synem měli restauraci a popravdě, cena byla srovnatelná s hovězím.;-)

tejaja tejaja

4. 3. 2012 10:18

Ivusa: Kocky sú dobré na guláš, ale na tento recept sa nehodia ;-)

spagetka spagetka

4. 3. 2012 10:15

Ivusa: V Albertu taky? No vidíš, tam chodím ještě radši, mrknu. Nevím, proč by to nemělo být dobré, pokud ale zas nějakej blb nepřelepoval informace o mase... jenže to může kdekoli....

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: jeleni kyta recepty jelení kýta jelení kýta recept jelení nudličky jelení kýta recepty jeleni kyty s okurkou jelení maso kýta recepty luxusní recepty na jelení kýtu jelení recepty recepty z jelení kýty recept na jelení kýtu pečeme jelena jídla z jelení kýty jelení na nudličky uzená jelení kýta jak udelat jelení šunku recepty z jeleního masa jelen doba peceni kořeni na na jelena ptáčky z jeleního masa

Suroviny: kýta jelení, okurky sterilované, šunka, slanina uzená, koření na divočinu, sádlo, máslo, smetana kysaná, okurky sterilované, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jelení kýta s okurkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LnGX