Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami.
Krok 2: Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.
Krok 3: Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany.
Krok 4: Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Moje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z Hery
vaja1 před 1 hodinou
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 10 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 10 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 10 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 11 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 11 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 12 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 13 hodinami
Tématické fráze:
šťavnaté karbanátky,
jak ochutit karbanátky,
štavnate karbenatky,
jak udelat stavnaty karbanatky,
jak správně karbanátky,
št´avnatý karbanátky,
stavnaty karbanatek,
aby byly karbanátky šťavnaté,
jak udělat šťavnaté karbanátky,
recepty na karba,
štavnatý karbanátky,
karb,
kapustové karb,
jak na stavnate karbanatky,
kapustové karba,
výborná kapustové karb,
š´tavnaté karbanátky,
karbanatky aby byly stavnate,
jak správně udělat karbanátky,
šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
koření aztécký poklad,
solamyl,
hořčice orientální,
kmín drcený,
cibule,
olej,
cibule
Komentáře (23)
Všem moc děkuji
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno
Anna Kocikova:Ani, nic nemaž