Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté "aztécké" karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

12. 3. 2012 21:45

Suroviny

Porce: 8 ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 084 kJ / 737 kcal
Bílkoviny100,73 g
Tuky21,67 g
Vláknina5,45 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy33,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto karbanátky jsou velice chutné. Pokud je usmažíme večer a budeme jíst až druhý den, nic se neděje, jsou zaležené a ještě chutnější, než konzumované ihned po usmažení.

Receptů na karboše je tady spousta, tak přidávám další dobrý do dlouhé řady:-) Vyráběla jsem minulý měsíc, ale někde se mi v PC zatoulaly fotky, které jsou s bleskem a nic moc a našla jsem je až dnes.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

12. 3. 2012 22:33

Anna Kocikova:Aničko, ty karbanátky budou stejně dobré, ať jsou s E, nebo s A;-)u nás jsou to karbAnátky, ale daleko víc názvů je krajových. Dávám ti 4.bod:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 3. 2012 22:25

senky:;-)Díky Jani:-)):-KNo nic,už jsem to přepsala,ale u fotek to už nechám,nechce se mi to celé překopávat:-8Jsem ráda,že i někde jinde než tady u nás se karbošům říká karbenátky;-):-D:-D

senky senky

12. 3. 2012 22:20

Další dobrý do sbírky:-p:yes::yes:

Anna Kocikova:Ani, nic nemaž:-K u nás taky karbenátky:yes::yes: hmmm, už, škoda:-(:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 3. 2012 22:17

danielle72::-D:-DFakt jo;-):-D:-DAle nedělám si prdelinu,tady u nás je to s e,ale raději tam to písmenko přepíšu na a;-)ať nejsem za dilit idilit:-DDíky za bodík a komentík:-KI Tobě Vašíku;-):-):-K

danielle72 danielle72

12. 3. 2012 22:08

Pěkné, dobré budou - a: fakt říkáte u vás karbEnátky? ;-)

Dooga Dooga

12. 3. 2012 21:58

Paráda. +1 :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: šťavnaté karbanátky jak ochutit karbanátky štavnate karbenatky jak udelat stavnaty karbanatky jak správně karbanátky št´avnatý karbanátky stavnaty karbanatek aby byly karbanátky šťavnaté jak udělat šťavnaté karbanátky recepty na karba štavnatý karbanátky karb kapustové karb jak na stavnate karbanatky kapustové karba výborná kapustové karb š´tavnaté karbanátky karbanatky aby byly stavnate jak správně udělat karbanátky šťavnaté kapustové karbanátky

Suroviny: maso vepřové mleté, koření aztécký poklad, solamyl, hořčice orientální, kmín drcený, cibule, olej, cibule

TopRecepty.cz

Šťavnaté "aztécké" karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/624n