Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úhoř po italsku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 3. 2012 13:34

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 931 kJ / 940 kcal
Bílkoviny7,76 g
Tuky80,74 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zdroj – Rybářská kuchařka, autor Jiří Kráčmar.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

18. 3. 2012 13:38

vypadá to dobře:-p:yes: jednoho malého "hada" mám v mrazáku, tak to zkusím podle tvého rcp;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: příprava úhoře jak stáhnout úhoře uhoř recepty úhoř příprava jak stahnout uhoře z kuže stahnout úhoře uhor recept recept na přípravu úhoře ůhoř stahnuti uhore úhoř na víně recept na uhoře jak stáhnout kůži z ůhoře recepty na úhoře jídlo z úhoře recepty na přípravu úhoře stáhnout uhoře nebo ne jak vipadá ůhoř recepty úhoř příprava uhoře

Suroviny: úhoř, cibule, olej, houby čerstvé, víno bílé, protlak rajčatový, sůl, pepř, petrželka, cibulka

TopRecepty.cz

Úhoř po italsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Olv