Krkovička po farářsku

savlinka Kuchařka: savlinka

Doba přípravy: cca 60min 4 porce Vepřové maso 71 názorů

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
2-3 velké cibule
15 dkg sýru Niva
20 dkg sýru Eidam
pepř
sladká paprika
Recept si zatím oblíbilo 65 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku naklepeme, po obou stranách opepříme, nesolíme. Dáme do nevymazaného pekáčku.

  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a pěkně hustě s ní posypeme masíčko. Přidáme nastrouhanou Nivu a na ni ještě nastrouhaný Eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku. Nepodléváme.

  3. Teď už jen strčit do trouby a jen co se to začne dělat, pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175°C.

Poznámka

Recept jsem dostala od známé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 126 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička po farářsku

  • petallka petallka

    dotaz:-). Máse to přokrývat nebo dát do trouby jen tak?

    Odpovědět

  • alena alena(neregistrovaná)

    :-D Těším se,až ji udělám

    Odpovědět

  • Olinka5555 Olinka5555

    Vyzkoušela jsem dnes, ale jelikož si trouba dělá co chce, pekla jsem v remosce.
    K tomu vařené brambory. Výborné, měla jsem obavu, že se to nepodlévá, ale zbytečnou, byl tam i dostatek sosu. Prostě velká dobrota, škoda, že nejde dát víc bodů.:yes:

    Odpovědět

  • Olinka5555 Olinka5555

    Tak s tím bych doma uspěla:-))) Ukládám k vyzkoušení a posílám bodík:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • jirholu jirholu

    Jídlo je opravdu rychlé a vynikající, moc jsme si pochutnali :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Šavlinko :-K, moc jsme si pochutnali ;-). Je to jednoduché a hlavně rychlé. Dělala jsem z kotlety a maličko se mi to připálilo při dalším ohřívání v troubě :-8. K Tobě letí 19. bodík a foto ;-).

    Odpovědět

  • savlinka savlinka(autorka receptu)

    rebeka:Nadi děkuji;-);-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    savlinka: opravdu luxusní:-! moc děkuji za recept.. všichni moc chválili:-p;-):yes:

    Odpovědět

  • savlinka savlinka(autorka receptu)

    Tak dnes opět tato dobrůtka;-)

    Odpovědět

  • Jarka D. Jarka D.(neregistrovaný)

    :-*:-D:yes::-OMňam, mňam, mňam. Beze slov, to mluví za vše.

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    maiva: opravené ;-)

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Jen poznámka k zařazení "jiné maso":-S - chtělo by to opravu.

    Znám pod jiným názvem, je to dobré:-p:yes:

    Odpovědět

  • Mayhem Mayhem

    No tak tohle je delikates teda... :) :yes: I tatínek si chválil...

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    maso je úžasný - rodinka chválí:yes::-D díky

    Odpovědět

  • savlinka savlinka(autorka receptu)

    Dnes opět byla u nás tato výborná krkovička:yes:jen dnes k tomu byli opečené brambory;-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty dietní krkovička krkovička krkovička recepty krkovička recept dobré recepty na krkovičku recept na krkovičku recepty z krkovice kotlety po farářsku recept z krkovičky top recepty z krkovice krkovice recept recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku recepty s krkovicky maso po farařsku krkovicka v remosce

Zapomněl/a jsem heslo