Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po farářsku

Pokud se nebojíme experimentovat, vykouzlíme z krkovičky, cibule a nivy skvělý oběd. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté. Navíc zapečený sýr vytvoří na jeho povrchu zlatavou křupavou kůrku.

Hodnocení receptu je 5,0 (71×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2012 17:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 659 kJ / 1 114 kcal
Bílkoviny79,46 g
Tuky75,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,50 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petallka

2. 10. 2015 08:53

dotaz:-). Máse to přokrývat nebo dát do trouby jen tak?

alena

29. 9. 2015 17:55

:-D Těším se,až ji udělám

Olinka5555

24. 4. 2015 00:02

Vyzkoušela jsem dnes, ale jelikož si trouba dělá co chce, pekla jsem v remosce.
K tomu vařené brambory. Výborné, měla jsem obavu, že se to nepodlévá, ale zbytečnou, byl tam i dostatek sosu. Prostě velká dobrota, škoda, že nejde dát víc bodů.:yes:

Olinka5555

11. 2. 2015 21:35

Tak s tím bych doma uspěla:-))) Ukládám k vyzkoušení a posílám bodík:yes::yes::yes:

jirholu jirholu

19. 1. 2015 16:51

Jídlo je opravdu rychlé a vynikající, moc jsme si pochutnali :-p:-p:yes:

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

27. 12. 2014 13:05

Šavlinko :-K, moc jsme si pochutnali ;-). Je to jednoduché a hlavně rychlé. Dělala jsem z kotlety a maličko se mi to připálilo při dalším ohřívání v troubě :-8. K Tobě letí 19. bodík a foto ;-).

savlinka savlinka

10. 11. 2014 05:27

rebeka:Nadi děkuji;-);-)

rebeka rebeka

9. 11. 2014 20:54

savlinka: opravdu luxusní:-! moc děkuji za recept.. všichni moc chválili:-p;-):yes:

savlinka savlinka

1. 11. 2014 13:28

Tak dnes opět tato dobrůtka;-)

Jarka D.

13. 10. 2013 21:10

:-*:-D:yes::-OMňam, mňam, mňam. Beze slov, to mluví za vše.

tejaja tejaja

10. 10. 2013 21:31

maiva: opravené ;-)

maiva maiva

10. 10. 2013 21:23

Jen poznámka k zařazení "jiné maso":-S - chtělo by to opravu.

Znám pod jiným názvem, je to dobré:-p:yes:

Mayhem

10. 10. 2013 16:57

No tak tohle je delikates teda... :) :yes: I tatínek si chválil...

Dana61

8. 4. 2013 11:51

maso je úžasný - rodinka chválí:yes::-D díky

savlinka savlinka

6. 4. 2013 11:44

Dnes opět byla u nás tato výborná krkovička:yes:jen dnes k tomu byli opečené brambory;-)

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Krkovička po farářsku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qvzq