Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po farářsku

Pokud se nebojíme experimentovat, vykouzlíme z krkovičky, cibule a nivy skvělý oběd. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté. Navíc zapečený sýr vytvoří na jeho povrchu zlatavou křupavou kůrku.

Hodnocení receptu je 5,0 (71×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2012 17:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 659 kJ / 1 114 kcal
Bílkoviny79,46 g
Tuky75,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,50 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

19. 8. 2012 13:15

no to je nádhera, takový krásný recept, to by mi chutnalo:-p:-p:yes::yes::-)):-K

magdalenka magdalenka

15. 7. 2012 14:59

:yes: Taký krásny recept a mne unikol!!!

mardosa mardosa

7. 7. 2012 20:18

Dneska jsme měli a je to úžasnéééééé......receptík koluje po známých.....bodík jsem dala a i fotečku :-K:-K:-K

nofrona

2. 4. 2012 17:35

Už mám strašný hlad, krása:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2012 14:20

Príma receptík z naší oblíbené šťavnaté krkovičky:-p+:yes:Hotová bašta vypadá moc dobře,mňam:-*:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 4. 2012 23:34

:-p:-):-K:yes:

rebeka rebeka

1. 4. 2012 22:32

Colombo65::-D:-D no jooo, chlap:-8:-D;-):yes:

Colombo65 Colombo65

1. 4. 2012 21:38

rebeka:
... pí Trautenberková, já hlasuju pro foto s Krakonošem:-D:-D:-D

julca

1. 4. 2012 21:09

julca: Tož autor, už chápu dobře:-?

julca

1. 4. 2012 20:59

savlinka:

rebeka:Může to smazat, ten popisek pod receptem někdo jiný, než admini:-K

rebeka rebeka

1. 4. 2012 20:10

savlinka:;-):-):yes::-K

rebeka rebeka

1. 4. 2012 19:37

pěkné jídélko:-p:yes: nechceš přehodit foto;-):-? to druhé se mě líbí víc:-8:-) ale je to jen můj názor;-):-)

savlinka savlinka

1. 4. 2012 18:48

Veronika.Hrozna:jj brambory;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 4. 2012 18:46

Tohle je pěkný a co k tomu je opečené bramburky :-?Na té fotce to spatně vidět.:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2012 18:45

julca: ostraváci sice mluví krátce, ve slově "farářsku" by určitě měla být čárka;-). Jani, bomba, moc se mi to líbí:-p

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Krkovička po farářsku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qvzq