Krkovička po farářsku

savlinka Kuchařka: savlinka

Doba přípravy: cca 60min 4 porce Vepřové maso 71 názorů

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
2-3 velké cibule
15 dkg sýru Niva
20 dkg sýru Eidam
pepř
sladká paprika
Recept si zatím oblíbilo 63 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku naklepeme, po obou stranách opepříme, nesolíme. Dáme do nevymazaného pekáčku.

  2. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a pěkně hustě s ní posypeme masíčko. Přidáme nastrouhanou Nivu a na ni ještě nastrouhaný Eidam, který posypeme sladkou paprikou pro barvičku. Nepodléváme.

  3. Teď už jen strčit do trouby a jen co se to začne dělat, pečeme cca 40 minut při teplotě tak 175°C.

Poznámka

Recept jsem dostala od známé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 928 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krkovička po farářsku

1 2 3 4 5

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky dietní krkovička krkovice recepty krkovička recepty krkovička recept dobré recepty na krkovičku krkovička recept na krkovičku kotlety po farářsku recept z krkovičky recepty z krkovice krkovice recept recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku recepty s krkovicky speciality z krkovice maso po farařsku krkovicka v remosce

Zapomněl/a jsem heslo