Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálské roštěnky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2012 14:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 746 kJ / 656 kcal
Bílkoviny22,31 g
Tuky28,76 g
Vláknina20,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 3,39 g
Sůl9,09 g
Sacharidy59,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen

Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kudlova3 kudlova3

4. 1. 2015 17:55

:-p:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 4. 2012 21:22

Hezky vypadající a chuťově určitě príma mňamka:-K+:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

5. 4. 2012 15:04

Díky všem za vyjádření sých názorů i zkušeností.:-K;-)

Bahula Bahula

4. 4. 2012 21:39

:-):yes:+

1974andrea 1974andrea

4. 4. 2012 21:12

drahulin:Drahuško děkuju:-K;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 4. 2012 21:11

;-)Eliza:

drahulin drahulin

4. 4. 2012 21:08

Už mě přijde,že se pořád opakuji.;-)Krásný a na pohled velmi jedlý recept.:yes::yes:Co dodat:-?:-?no prostě bod,nooo.:yes::yes::-D

1974andrea 1974andrea

4. 4. 2012 20:43

Eliza:Mně se teda po minutě prudkého opékání ten česnek nespálil, pak se teplota sníží a dopéká se ne až tak zprudka. Dodržela jsem postup a byla jsem spokojená. Máš tam recept z knížky;-).

Eliza Eliza

4. 4. 2012 20:32

1974andrea: Samozřejmě nevidím skrz maso, ale trošku vím, jak se suroviny chovají na pánvi nebo při jiné tepelné úpravě. A taky vím, co se stane s čerstvým česnekem na mase po několika minutách prudkého opékání. Prostě zhořkne, s tím nic nenaděláme. Vycházím jen z vlastní zkušenosti, nikdo z nás se nenaučil vařit bez ponaučení a chybování...

1974andrea 1974andrea

4. 4. 2012 20:20

Eliza:Eli, nevím, jestli máš tak dobré oko, že vidíš i skrz maso, ale růžové opravdu bylo, nemám ráda podrážky;-), příště holt rozříznu.

1974andrea 1974andrea

4. 4. 2012 20:18

Tak jsem přiletěla domů a koukám na tu debatu tady. Zapomněla jsem uvést zdroj receptu, to se omlouvám, jdu to hned napravit a ještě vám ofotím i stránku, abyste postupu věřili, já ho pouze dodržela a ještě jsem přidala navíc rozmarýn;-)

maris maris

4. 4. 2012 19:13

chocolate: no vida - taky řešení;-):-)):yes:

chocolate chocolate

4. 4. 2012 19:11

maris:Eliza:A já to řeším česnekovým olejem:-8, na rovinu přiznávám, že česnek bych prudce nerestovala a sušený má pro mě pachuť.
Oloupu hlavičku česneku, pomáčknu naplocho nožem, dám louhovat do olivového oleje (v pokojové teplotě) a používám.

maris maris

4. 4. 2012 19:07

Eliza: Eli, s tím česnekem máš pravdu, ten se spálí velice snadno, taky Andrea na to upozorňuje.:-) Já osobně bych ho nedala na maso, ale zároveň s vínem a vývarem do výpeku.;-)

Eliza Eliza

4. 4. 2012 18:57

Škoda, že nevidíme maso na řezu, tam by mělo být růžové a šťavnaté. Třeba bylo. Ale s tím česnekem bych fakt počkala, ale nejspíš nejsem tak zkušená a prostě si netroufám...
Já dělám minutkové hovězí na maximálně rozpálené suché litinové pánvi, olej přicáknu až než vložím maso a ten drcený česnek by se mi při mé technologii asi spálil.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: minutková roštěná roštěnky v alobalu roštěnky na ančoviček recepty hovězí maso roštěná recepty roštěnky na ančovičkách hovězí né růžové ale tmavé minutková roštěnka hovězí vyzrálá roštěná recept roštěnky roštěnky recept roštěná recepty hovězí roštěná minute roštěnec recepty vyzrálá hovězí roštěná recept uprava rosčenky roštěnky naplocho ůprava hovězí roštěnky roštěná na česneku hovězí roštěnec recept provensalske recepty

Suroviny: roštěná hovězí, česnek, olivy černé bez pecky, ančovičky v oleji, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, bujón, víno bílé suché, máslo, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Provensálské roštěnky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LnEp