Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 4. 2012 21:57

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie5 068 kJ / 1 211 kcal
Bílkoviny67,95 g
Tuky89,55 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 257 mg
Sodík 2,97 g
Sůl6,90 g
Sacharidy29,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Slovenský časopis "Dobré jedlo"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jahoda jahoda

18. 4. 2012 07:46

Hana B.: jestli máš "kvalitní" hrnec se silným dnem, tak můžeš pomalu dusit na plotýnce. Určitě to bude ekonomičtější v případě, že použiješ sterilované fazole..
Smetanu nevařit, sama se prohřeje.;-)

magdalenka magdalenka

18. 4. 2012 07:45

Krásny receptík s krásnou fotkou!

holčina

18. 4. 2012 07:16

Hana B.: Jestli umíš vařit, tak poznáš rozdíl, když se něco peče nebo dusí:-8:-K

Hana B.

18. 4. 2012 06:58

Proč se to musí péct v troubě? Můžu tohle jídlo dusit na plotýnce? Zdá se mi to nejenom ekonomičtější (šetřím energii), ale i praktičtější. Směs smetany musí projít varem?

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2012 23:02

:yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

17. 4. 2012 22:03

Jaj Jahůdko:-)), to by mi chutnalo:-p, jsem nějaká vyhladovělá, ale radši to půjdu zaspat:-D. Moc pěkné i foto:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole s celerem uzené s fazolí uzený bůček na fazolích uzený bůček na fazolích uzene file s filé v hořčicové omáčce v hořčicové omáčce uzený bůček s celerem neco dobreho z fazoli fazole z celerem uzene a fazole fazola ma se namocit nez se bude varit omacka na uzena zebra uzené ve fazolích

Suroviny: bůček uzený, maso uzené, fazole červené, celer, paprika čerstvá červená, vývar masový, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, smetana kysaná, smetana

TopRecepty.cz

Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XnNV