Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řecké zelí

Zelí je takovým všelékem a v jakékoliv formě je zdravé a plné vitamínů. Naložte si na zimu sklenici hlávkového zelí s česnekem a feferonkami, které vás zároveň svojí pikantností i zahřeje. Zalito je pouze vodou se solí a tak 3 týdny se nakládá.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

2. 5. 2012 16:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

sklenice o objemu 2-3 litry

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 295 kJ / 549 kcal
Bílkoviny28,20 g
Tuky3,28 g
Vláknina48,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,26 g
Sůl30,00 g
Sacharidy81,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vynikající přikusování k oslavám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

16. 5. 2012 11:05

1974andrea:jj:-D:-D
spagi, nic si z toho nedělej,;-) jestli Tě to potěší - já taky zapomínám:-8:-)):-))

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 11:01

maris:Ták, a teď jsi ji usvědčila:-)):-D

maris maris

16. 5. 2012 10:57

spagetka: nepřehlédla, přidala 2.5. komentář;-):-D:-))

spagetka spagetka

16. 5. 2012 10:56

1974andrea: hm, 3 dny jsou málo, co?

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 10:55

magdalenka:Určitě to udělám, ale odjíždím už v pá, tak to nestihne do neděle vykvasit:-)). A nezměkne to zelí?

spagetka spagetka

16. 5. 2012 10:54

1974andrea: no jooo, jenže laděnka ho přehlídla noooo:-(:-8;-):-D

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 10:53

spagetka:Spagi, ale on už tu byl dřív;-):-D

spagetka spagetka

16. 5. 2012 10:41

Hm, zkusím, škoda, že tu ten recept nebyl dřív, udělala bych na jizerský topsrazík ;-);-):-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2012 10:25

magdalenka::-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

16. 5. 2012 10:23

1974andrea: ja som to mala v kuchyni na linke, tak som to kontrolovala permanentne...(až príliš často) A soli som dala trochu viac (od oka), aby to skôr kvasilo, nemusí to byť v tme. Sú to normálne vykvasené kúsky kapusty - zelí, ako keď ti kvasí - zelí v súdku, iba je to "inakšie" vďaka cesnaku a feferónke, chutnejšie. Sprav si to už teraz, aby si mala čo ochutnávať po návrate...daj na mňa, ak máš rada pikantné veci.;-)

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2012 09:13

magdalenka:Magdi, ty už jsi to nevydržela nechat ještě týden?:-D:-)) Taky se na to chystám, hned , jak přijedu z Jizerek;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2012 09:00

magdalenka: Dííííky Magdi!! To mám takovou radost púo ránu!:-))

magdalenka magdalenka

16. 5. 2012 08:56

Jana Remkova: Bolo to báječné, minulo sa expresnou rýchlosťou.
Doporučujem všetkým!
Vykvasilo, bolo to kyslé, cesnakové, pálivé...slovom skvelé.
Už som naložila ďalšiu dávku, zaraďujem medzi skvosty!

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2012 21:55

1974andrea: určitě!!;-)

1974andrea 1974andrea

6. 5. 2012 21:50

Tak to musím zkusit taky, zelí máme moc rádi a tohle vypadá suprově. Aspoň budeme mlsat při popíjení zdravě:-D:yes:

1 3 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řecké zelí nakládané řecké zeli řecké zelí recept recept na recke zelí řecké nakládané zelí řecké zelí recepty recept řecké zelí zeli po recku řecké recepty salát z raného zelí nakladane zeli s česnekem rané zelí recept jak naložit hlávkové zelí do sklenic nakladane zeli po recku řecké kysané zelí retske zeli řecký salát ze zelí naložené bíle zeli s česnekem řecký zelí recke kvasene zeli

Suroviny: zelí bílé, česnek, feferonka, sůl, voda

TopRecepty.cz

Řecké zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OnD