Sorbet z bazalky a máty

toscana Kuchařka: toscana

Moučníky , Nepečené a mražené 2 názory

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

Sirup:
1 šálek (225 ml) vody
1 šálek cukru
1/2 šálku máty (lístků)
1/2 šálku bazalky (lístků)
2 šálky vody
1 lžíce citronové šťávy
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Z cukru a šálku vody svařte sirup a nechte vychladnout. Bylinky rozmixujte na kaši s jedním šálkem vody, dalším šálkem vody nařeďte a ochuťte citronovou šťávou. Přilijte zchladlý sirup a zmrazte ve strojku na zmrzlinu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Sorbet z bazalky a máty

  • Lenka Lenka(neregistrovaná)

    zkusila jsem, je naprosto výborný... doporučuju k čokoládovému dortíku, brownies apod :-p

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Hmm, velmi zajímavý receptík:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: sirup z bazalky bazalkovy sorbet bazalkovy sirup bazalkovy sirup recept mátový sorbet sorbet bazalkový sorbet z máty a citronu jak udelat sirup z bazalky co se dela z maty recept na bazalkovy sirup bazalkový sirup - recept sirup z bazalk bazalkovo mátová omáčka sorbet z máty máta recepty recepty sorbet sirup z bazalky a maty recept z máty recept z bazalky recept bazalkovy sorbet

Zapomněl/a jsem heslo