Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 396 kJ / 1 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,80 g |
Tuky | 101,37 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 189 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 37,85 g |
Postup přípravy
Smetanu a džem můžeme také přidat na talíř, jako ozdobu.
Příloha - knedlík, krupicové noky...
Zveřejněno 18. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Moje poznámka
Guláš ze zajíce se zeleninou a zakysanou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZvVJ
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 7 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 2 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 2 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 2 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 4 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 5 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 7 hodinami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
zaječí guláš,
gulas ze zajice,
nejlepsí recept na zajíce,
zaječí stehna,
recept na zajice,
jak odblanit zajíce,
zajici stehna,
nejlepsi recepty na zajice,
zaječí maso cena,
cena zajeciho masa,
recept na zaječi gulaš,
zaječí stehna recept,
recepty zaječí maso,
zajíc gulas,
zaječí polévka zakysaná smetana,
recepty zajíc,
nohy zajíce,
kde koupit zajíce,
maso ze zajice,
zajíc stehna
Suroviny:
maso zaječí,
pórek,
cibule,
ocet vinný,
víno červené suché,
voda,
pepř,
jalovec,
mouka,
tuk rostlinný,
maso hovězí,
smetana kysaná,
džem rybízová,
koňak
Komentáře (19)
Ze zajíce jsem jedla svíčkovou a ta tedy byla