Veprova panenka ala basta

Vepřové maso Doba přípravy: 35-40 3 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 35-40 3 názory

Suroviny

vepřová panenka
2 cibule
sůl
pepř
olej
mouka
trochu mléka
šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Panenku si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dáme na pánvičku s trochou oleje a uděláme jako biftek, maso je hned měkké.

  2. Do výpeku si dáme trochu oleje, přidáme trošku mouky, mléko a šlehačku, trošku červené papriky, sůl a trošičku pepře a uděláme si zálivku na maso.

  3. Cibulku na trošce oleje hezky do jemně hněda osmahneme, ne moc doměkka, tím si pak jídlo dozdobíme. Jako vhodnou přílohu jsem zvolila rýži.

Poznámka od kuchařky

Obed se vydaril a ja byla rada, ze nemusim u obeda travit pulku dne ;-)

Komentáře k receptu Veprova panenka ala basta

Tématické fráze: veprova panenka recept veprova panenka veprova panenka recepty recepty z vepřové panenky recepty veprova panenka veprova panenka top recepty vepřoví byftek ala bašta recept vepřová panenka platky veprova panenka veprova panenka a recepty veprovy byftek recept na vepřovou panenku recept na panenky recept z vepřové panenky co s vepřové panenky veprova panenka sul a pepr top recepty z vepřová panenka recepty na vepřovou panenku top byftek