Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustový prejt

Hodnocení receptu je 5,0 (56×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2008 16:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 827 kJ / 1 632 kcal
Bílkoviny42,07 g
Tuky156,38 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 2,80 g
Sůl6,84 g
Sacharidy13,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokronilla kokronilla

14. 12. 2009 08:17

Maris, tímhle receptem jste mi vážně udělala radost, manža často vyžaduje kapustové karbenátky, a já se přiznám, že právě s nimi se patlám dost nerada, neb je nemusím:-8. Takhle ta nejméně příjemná část odpadá, trouba udělá všechno za mne;-) Navíc, ušetříme kalorie, můj už má beztak břicho jako v 8. měsíci:-D

Věrka.

19. 8. 2009 13:01

Tenhle recept se mě moc líbí, vyzkouším.

maris maris

13. 3. 2009 21:59

Bibi, to jsem ráda, že chutnalo a díky za bodíka;-):-)

Bibinka Bibinka

13. 3. 2009 21:42

Dnes byl k obědu, tak přidávám fotku. Jako Ivanka79 jsem ho zalila smetanou s vejcem a nastrouhaným sýrem. Kapustu máme rádi, dělávám kapustové karbanátky, dušenou jako přílohu, dušenou s vepřovým ap., ale takto jako prejt to bylo poprvé, ale budu dělat častěji.:-p
Maris, moc dobré, díky za recept a dávám bodíka:yes:

maris maris

11. 3. 2009 19:34

Ivanko, jsem ráda, že chutnalo. S tím sýrem je to výborný nápad, příště vyzkouším.:-p

Ivana79 Ivana79

11. 3. 2009 13:43

Dnes som vyskúšala a musím dať bod,je to výborné :yes: Navrch som ešte naliala zmes z vajca,smotany a strúhaného syra a na záver zapiekla,super jednoduché a dobré jedlo.

Jikotka Jikotka

7. 3. 2009 23:27

Maris,kapustu miluju a když se přidá maso,no mňam:-p:-p:-p,dávám bodík a do oblíbených:-D:-D

maris maris

28. 2. 2009 09:32

Vašku, díky moc, mailem není třeba, dej to " do placu" pro všechny;-):-))

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

28. 2. 2009 08:18

Marsi Napíšu v pondělí 2.nebo 3.března. Na tuty. Jestli chceš , tak ho pošlu i mailem.Ahoj.

maris maris

27. 2. 2009 11:33

Václave, není za co se omlouvat:-) Já vím, že v tomto případě název prejt je trochu zavádějící a s masovým nemá nic společného. Jsou to vlastě kapustové karbanátky upečené v troubě.;-) Ale - když jsi tak hezky začal,:-D mohl bys přidat receptík na Tvůj prejt z čerstvého zelí ? Určitě by zajímal hodně lidí, nejen mě ;-):-*

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

27. 2. 2009 09:55

Já jako budějčák a tím i vesničan mám prejt moc rád a jsem domejšlivej, že ho umím dělat dobře jako Baloun ze Švejka.Marsi neber to jako remcání, ale u nás se taky dělá takovýto podobný prejt, i z čerstvého zelí , ale dává se do něho vše jako do pravého prejtu. To znamená , že mimo jiné nesmí chybět nové koření. (My dáváme i další jiné-to už není nutné¨)Když to dobře uděláme tak se to opravdu moc a moc podobá a chutná jako pravý prejt.Promiň.

vybusna vybusna

26. 2. 2009 17:02

tak tuto variantu rozhodne vyskusam.....

Marta Marta

29. 10. 2008 11:56

byl dobrý, příště to prubnu s mletým masem

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapusta recepty kapusta recept kapustove zeli prejt recept kapustový nákyp jednoduchý kelové zelí kapustová sekaná kapustový prtejt recepty z kapusty zeleninový prejt kapustové karbanátky v troubě kapustová jídla zeleninová sekaná kapustový koláč kapustovy kapustove recepty kapustový prejt s mletým masem masový prejt kapustový nákyp s mletým masem recepty s kapustou

Suroviny: kapusta, vejce, strouhanka, slanina anglická, česnek, vývar zeleninový, majoránka, sůl, pepř, olej, máslo

TopRecepty.cz

Kapustový prejt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rA8