Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta z cukety

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 8. 2012 20:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 816 kJ / 3 063 kcal
Bílkoviny63,66 g
Tuky22,72 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 489 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy644,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Žaneta

21. 7. 2016 15:40

Už je v troubě, ještě jsem vylepšila kakaovým tvarohem navrch a určitě to bude mňamka <3 jinak recept snadný a rychlý, takové mám ráda :yes:

Verka (neregistrovaná)

22. 9. 2012 21:03

tejaja: Tak potom to, že byl popis upravený mi vysvětluje ten komentář, na který jsem víceméně reagovala. Vím, že komentáře jsou od toho, aby zhodnotili, komu jak se recept povedl, ale nemělo by z nich podle mě nakonec vypadnout to, že vlastně recept ten, co je v úvodu je k ničemu, když já jsem to či ono ubrala a přidala a vlastně vytvořila recept jiný;-) Každopádně děkuji za osvětu hned v úvodu :-)

tejaja tejaja

21. 9. 2012 22:02

Verka (neregistrovaná): Na postupe nemôžete vidieť nič zlého, pretože som ho upravila. Pôvodne to znelo : vše smíchame a upečeme.
Komentáre sú na to, aby sa napísalo, ako recept sa podaril, alo chutil, čo sme upravili, aby tí, čo podľa neho budú variť neskôr, mohli posúdiť, aký bude výsledok. Že ja uberiemm cukru neznamená, že ho musia ubrať všetci. Ostatne, píšete to sama. Nič negatívne na tom nevidím, ostatne, komentáre sú nielen lichôtky. Sú aj negatívne a pokiaľ nie sú neslušné a vulgárne, je to v poriadku.

Verka (neregistrovaná)

21. 9. 2012 21:57

Pokud se nepletu, jsme na stránkách, kam se vkládají recepty takové, jak je někdo používá a má doma odzkoušené. Pokud se vám na uvedeném receptu něco nelíbí, tak ho nepečte - a nekomentujte tak negativně - hodně cukru, není olej ......... prostě každý recept je jiný a tento je prostě takový - jak ho autorka používá. Každý má rád jinak sladké moučníky, komu to nevyhovuje, ať ubere nebo si najde jiný recept. A na postupu neshledávám nic špatného.

tejaja tejaja

21. 9. 2012 21:40

Dala som len 200 g cukru, pretože uvedené množstvo sa mi zdalo veľa, a stačilo to. Rovnako som dala len 1 prášok do pečiva. Bolo to akurát, netreba viac. Olej nie je potrebný, vôbec tam nechýbal. Cuketa zvláčni koláč.
Dovolila som si ten recept trocha "poľudštiť" ;-)

srettka

9. 8. 2012 18:22

Zbytecne si se u postupu rozepsala. Stacilo napsat. . .umichat-upect-sezrat. Jestli te bavi varit a dela ti radost sve vareni prezentovat, zkus do toho vlozit kousek lasky. Tedy nikoliv k nam, ale k vareni. Odrazi se to na receptu a pak i na komentarich a celkovem hodnoceni;-)

martinacoubalova

9. 8. 2012 16:48

nechodim sem kaydej den a nesem tu porad na pocitaci.. pokut se vam to zda ze je tam hodne cukru tak si dej te podle sebe ale ja to pecu tak a vsem to moooc chutna.. jelikoz cuketa nema zadnou chut sladkou... a olej sem nedavam do teto buchty

alena

9. 8. 2012 13:52

No když sem něco někdo dá, tak by měl mít snahu odpovědět na dotazy, ale třeba je nemocná nebo nemá přístup k počítači, nebo ji štve, že má jen 2 body?

magdalenka magdalenka

8. 8. 2012 20:42

Koľko mlieka? Nevypadol ti olej? Toho cukru ozaj toĺko?

alena

8. 8. 2012 20:35

No páni, tam je cukru:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová buchta buchta z cukety sladká buchta z cukety recepty na moučníky z cukety cukinova buchta cuketová buchta sladká sladká cuketová buchta sladke recepty z cukety cuketa recepty cuketová buchta s jablky cuketová buchta recept recepty z cukety sladká cuketa buchta z cukety s jablky recepty na kolac ci buchta z cukety cuketové koláče sladké recept buchta z cukety sladkosti z cukety moucnik z cukety recepty z cukety buchta

Suroviny: cuketa, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, mléko, tuk, mouka hrubá, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Buchta z cukety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pByr