Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace

Jestli nevíte, jak zpracovat přebytky rajčata, tak je můžete využít do rajčatové směsi s česnekem, kterou připravíte během chvíle bez zavařování. Směs využijete na pizzu, topinky nebo do základů omáček.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

14. 8. 2012 22:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

4 skleničky o objemu 300 ml

Nutriční hodnoty

Energie3 974 kJ / 950 kcal
Bílkoviny31,50 g
Tuky4,20 g
Vláknina66,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20,17 g
Sůl50,00 g
Sacharidy180,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem dostala emailem.http://varecha.pravda.sk/recepty/cesnakovo-paradaj...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

15. 8. 2012 11:05

ja ten odkaz pridala, protoze neni to slova od slova, fotky jsou jine, teda pani remkova promine, ale na slovenskych strankach jsou hezci :) A hlavne na vareche.sk se velmi spatne vyhledava, takze kazdy se muze presvedcit jestli je recept opsany nebo ne

Zdena z JM

15. 8. 2012 11:02

Tento recept znám pod názvem "Kirgižský česnek".Dělám jej už několik let,vždy když mám nadúrodu rajčat.I letos na něj určitě dojde.Můžu potvrdit,že se opravdu nezkazí,ale pro jistotu jej mívám vždy v ledničce.Akorát ještě mrknu na poměr surovin,jestli je stejný,ale myslím si že je.

spagetka spagetka

15. 8. 2012 11:00

Di:souhlas.:yes:
Jani, jediný problém: kde v paneláku sehnat chladnější místnost, tmu jo, ale snad bude stačit špajz na chodbě.
Počkej, dyk já to můžu uskladnit u našich v baráku :-O:-O:-D:-D

Di

15. 8. 2012 10:59

Ad Františka a Eva: Recepty kolují, upravují se, zveřejňují, pravděpodobně i slovenská autorka tento recept od někoho získala nebo někde přečetla. Že jsou stejné recepty na různých webech mi nevadí, vždyť většina z nás chodí na jedny, dvoje stránky. Bouřila bych se až v případě, že by sem byl recept zkopírován slovo od slova, to by ale musel být přinejmenším ve slovenštině. Mně naopak vadí, když se jeden recept opakuje v deseti variantách (a někdy i doslova) na stejných stránkách a mnoho uživatelů jásá, že je to hezké připomenutí. Já v tom vidím spíše zatížení a nepřehlednost. :-8

spagetka spagetka

15. 8. 2012 10:58

Jana Remkova: tak to přesně zkusím, jak se mi to zkazí, jedu do Orlové :-/:-/:-/:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 8. 2012 10:54

eva: Já jsem jej dostala na email. Vůbec nikde netvrdím, že je můj!!! V emailu není jméno autora uvedeno a proto jej zde neuvádím. Vždy uvedu autora, pokud vím, o koho jde. Na Varechu chodím, ale není v mých silách pročítat všechny recepty.

Vaclav Fronek: Vašku, v receptu je uvedeno, že ani po 2 letech se směs nekazí;-)

spagetka spagetka

15. 8. 2012 10:49

Packa:Fakt vydrží? a dáváš i stejný poměr?

spagetka spagetka

15. 8. 2012 10:49

eva: já bych neviděla problém v tom, na jakém webu se jaký recept nachází, všechny recepty jsou na různých webech, důležité je, že autorka dala vlastní foto ;-);-)

Packa

15. 8. 2012 10:48

Tenhle recept už děláme nějaký ten rok,a můžu potvrdit,že to vydrží.U nás se tomu říká DECH MRTVÉ MILENKY :-DBodík :yes:

eva

15. 8. 2012 10:31

tento recept od @zdezdy bol prvýkrát uverejnený v apríli 2010.:-//

eva

15. 8. 2012 10:20

tento recept bol 22.5.2012 na vareche.sk. autorkou je @zdezda a je od nej odpísaný. pani remková toto nespomenula a funguje aj na vareche. :no:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 8. 2012 09:55

Česnek i rajčata u nás letí a tento receptík se mi líbí:-p+4:yes:

spagetka spagetka

15. 8. 2012 09:54

česnek podle mých zkušeností není dobrý konzervant, sůl ano, ale musela bych jí tam dát víc a to zas by bylo přesolené. Osobně bych sterilizovala.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

15. 8. 2012 09:45

Janičko nechce se mi věřit, že to vydrží bez zavaření. MŮŽEŠ TO JEŠTĚ POTVRDIT !! jinak + bodík 3.
Je to velice užitečná věc. Krásně domácí, čisté, chutné, a v době když máme přemíru rajčat moc a moc užitečné. Považuji si jestli to bude fungovat.
V každém případě stejně použiji podpůrný přípravek proti plísni a kvašení Dr.Onkera

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajčata s česnekem a solí rajčata s česnekem rajčatová směs na topinky rajcata cesnek sul česnek s rajčaty rajčatová pasta s česnekem rajčatová směs rajčatová směs na pizzu rajčata se solí a česnekem rajcata, cesnek, sůl směs z rajčat rajčatová směs pod maso recepty rajčata s česnekem rajčata v soli cesnekovo rajcatova pasta kirgižský česnek rajčata s česnekem recept pasta z rajčat a česneku recept rajčata s česnekem rajčatová pasta

Suroviny: rajče, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o83A