Suroviny
Porce: 7 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,20 g |
Tuky | 12,74 g |
Vláknina | 16,75 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 187 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 144,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hujerovy sendvičové placičky.. mák, švestky a... tak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNZR
Moje poznámka
Hujerovy sendvičové placičky.. mák, švestky a... tak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNZR
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 22 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 27 minutami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 1 hodinou
Mrkvový dort
anika.krenkova před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 4 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 6 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 7 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 7 hodinami
Tématické fráze:
sendvičové recepty,
švestkové placičky,
švestky recepty,
svestky s makem,
bramborák s mákem,
švestky brambory,
švestky a mák,
švestky s bramborama,
mák naslano,
hujerovy dobroty,
proc se mak deli od testa v babovce,
senvičove recepty,
jak uvarit mak,
babicovy dobroty recepty švestky,
recept na sendvičovou placky,
recept svestky s makem,
švestky a mák recept,
bramborák se švestkami nasladko,
švestky naslano,
svestky s makem bez mouky
Suroviny:
brambory,
švestky,
povidla švestková,
mák mletý,
cukr moučkový,
vejce,
mouka hladká,
cukr krupice,
sůl,
olej,
cukr skořice
Komentáře (25)
Oba recepty mohou být dobrou inspirací pro ostatní (pro mne ten Tvůj určitě
já ti moc děkuju
Dala jsem je proto, že já je dělám často, je to příjemná změna, ale s mákem nebo povidly ještě nebyly
Za osvědčenou dobrotu
Já mám taky povidla řídká