Tagliatelle se zeleným chřestem a krevetami

maris Kuchařka:

Těstoviny 9 názorů

Suroviny

400 g tagliatelle
500 g zeleného chřestu
300 g krevet
vločkové chilli
česneková sůl
olivový olej
1 lžíce másla
limetka
hladkolistá petržel
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z chřestu odkrojíme dřevnatou část a vložíme do vařící osolené vody. Vaříme cca 6 minut. Vyndáme z vody, oddělíme hlavičky a stonky nakrájíme na menší kousky.
    Těstoviny připravíme podle návodu.

  2. Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje, vložíme krevety a krátce je podusíme. Přidáme stonky chřestu, ochutíme solí, chilli, limetkovou šťávou a vmícháme lžíci másla.

  3. Obsah pánve promícháme s těstovinami, případně ještě dochutíme a na talířích ozdobíme chřestovými hlavičkami a petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tagliatelle se zeleným chřestem a krevetami

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo