Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,50 g |
Tuky | 37,82 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 544 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: V mixéru ušleháme všechny suroviny na směs a naložíme do něj řízky na 24 hodin. Pak smažíme na rozpáleném tuku.
Zveřejněno 28. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Moje poznámka
Výborné řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5VP
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 38 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 43 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
výborný holandský řízek recept,
výborné měkké vepřové řízky,
vyborny rizek,
vyborne vepřove rizky,
řízky z krkovice,
obalovací směs na řízky,
výborný vepřový řízek,
krehke veprove rizky,
vybrny rizek,
super řízky,
vyborne kureci rizky,
výborná krkovice,
řízky,
výborné recepty z krkovičky,
řízek z krkovičky recept,
krkovice řízky,
výborné vepřové,
veprova krkovice rizek,
řízky z vepřové krkovice,
řízky krkovice
Suroviny:
vejce,
kečup sladký,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vegeta,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)