Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí na šalvěji

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

9. 12. 2012 16:46

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 834 kJ / 916 kcal
Bílkoviny161,25 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy7,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Myslím, že není třeba k tak jemnému masu přidávat žádné výraznější ingredience, bohatě postačí chuť šalvěje a vína.

Inspirovala jsem se v časopisu Apetit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

9. 12. 2012 17:38

Jana Remkova:Jani, já něj narazila u nás prvně, moc ho neměli a tak jsem ho všechno vykoupila:-D

jarka skrobakova

9. 12. 2012 17:32

telecí masíčko je velká mňamina, krásný recept a foto jako vždy Andrejko super:-p:-p:yes::yes::yes::yes::-K

Porada

9. 12. 2012 17:28

Vypadá to moc hezky a určitě i chutná.:-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2012 17:24

Telecí maso, super žraso!:-D Abych tak nějak doplnila některé básníky zde. Ale vážně. Andreo, nádherná podívaná! Jen kdybych fakt narazila na to telecí, no..:-/

Jana Pá

9. 12. 2012 17:22

Receptu dávám:yes:, ale jen tak bokem, šalvěj je ze záhonku, nebo máš doma v květináči:-? díky za radu, protože já jí-té šalvěji mám hodně, ale na záhonu už mrzne, sušená je jiná, tak nevím, zda třeba mrazit:-?,:-D

hosta hosta

9. 12. 2012 17:08

Jím chleba se sádlem a cibulí a polykám naprázdno. Hezkýýý.:yes:

maris maris

9. 12. 2012 17:05

Líbí se mi - a to moc:-p:yes::yes:+

Bibinka Bibinka

9. 12. 2012 17:01

Andrejko, to by u nás uspělo a jestli mám ještě nějaký kousek telecího, mohla bych i vyzkoušet;-) Máš 3.bod:yes:

Jitkas

9. 12. 2012 16:57

Dobrota,chvalim a tleskam!Delam a tak vim, co rikam.

Iness Iness

9. 12. 2012 16:53

To vypadá skvěle:-p:yes:

magdalenka magdalenka

9. 12. 2012 16:52

Súhlasím s tebou, takto cítiš prirodzenú chuť základných surovín...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí kýta cena telecí nožina telecí zadní maso na salveji telecí zadní recepty telecí kýta na šalvěji telecí maso na šalvěji luxusní telecí recepty hovězí nožina teleci orech recept telecí zadní recept telecí kýta recept top recepty telecí kýta recepty recepty z teleciho mas telecí nožina recept teleci maso se šalvějem recept na telecí roládu na salveji telací nožina recept na telecí nožina

Suroviny: maso telecí, cibule šalotka, šalvěj čerstvá, víno bílé suché, smetana na vaření, sůl, pepř bílý mletý, mouka hladká, máslo, olej

TopRecepty.cz

Telecí na šalvěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6K5l