Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 11,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kornoutky na způsob "zelenina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13Xj
Moje poznámka
Kornoutky na způsob "zelenina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13Xj
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 11 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 10 minutami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 1 hodinou
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 7 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 7 hodinami
Květákové placičky
Valis před 8 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 9 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 10 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 10 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak zamotat tortilu,
jak zamotat tortily,
kornoutky z tortily,
jak se zdobi zelenina,
tncz pomazánka z lučiny a okurky,
jak pripravit tortilu,
jak zamotat salát,
jak zamotat tortily,
recepty tortilla jak zamotat,
recept na tortylu,
zamotat tortilu,
jak zamotat tortillu,
kornoutky z tortily recept,
jak zamotat tortylu,
způsoby zdobení zeleniny,
tncz nova levné recepty ládi hrušky šneci
Suroviny:
tortilla,
lučina,
salát,
okurka čerstvá,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
olej,
sůl
Komentáře (4)
Ale na druhou stranu si myslím, že by mi takhle tortily mohly chutnat