Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,85 g |
| Tuky | 7,06 g |
| Vláknina | 13,02 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.
Krok 2: Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Moje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 15 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílková bábovka
Pavluska75 před 17 minutami
Klobásníky
Krista56 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
HarryHole před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 15 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 15 hodinami
Tématické fráze:
řezanka,
hovězí řezanka,
řezanka z hovězího masa,
řezanka recept,
hoclavska rezanka,
řezanka z hovězího,
ďábelská řezanka,
hodslavká řezanka,
recept na řezanku,
hovezi řezanka recept,
hodslavickà řezanka,
recept na hodslavskou řezanku,
hodclavská řezanka,
hodlavská řezanka,
recepty na hodslavskou rezanku,
řezanka hovězí,
vepřová řezanka,
recept na řezanka,
řezenka,
luxusni rezanka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
směs zeleninová,
houby sušené,
vývar masový,
protlak rajčatový,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (17)