Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání vývarem dusíme do poloměkka.
Krok 2: Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme doměkka. Podáváme s malými bramboráčky.
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Moje poznámka
Hodslavská řezanka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6xW
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 18 minutami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 2 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 18 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 22 hodinami
Borůvková snídaně
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebírka BBQ
dastymisa před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 12 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 14 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 14 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 14 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 15 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 15 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 16 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 16 hodinami
Tématické fráze:
řezanka,
hovězí řezanka,
řezanka z hovězího masa,
řezanka recept,
hoclavska rezanka,
řezanka z hovězího,
ďábelská řezanka,
hodslavká řezanka,
recept na řezanku,
hovezi řezanka recept,
hodslavickà řezanka,
recept na hodslavskou řezanku,
hodclavská řezanka,
hodlavská řezanka,
recepty na hodslavskou rezanku,
řezanka hovězí,
vepřová řezanka,
recept na řezanka,
řezenka,
luxusni rezanka
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
směs zeleninová,
houby sušené,
vývar,
protlak rajčatový,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
sádlo
Komentáře (17)