Suroviny
Porce: 1 bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| Vláknina | 43,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 352,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Moje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 21 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 37 minutami
Pečené koleno
magdalenka před 52 minutami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 55 minutami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 1 hodinou
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 2 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 2 hodinami
Nakládaný bůček
magdalenka před 2 hodinami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
směs na žitný chléb,
žitný chléb recept,
žitný chléb s droždím,
žitný chleba s drozdim,
směs na pečení žitného chleba,
žitný chléb,
smes na zitny chleba,
celozitny chléb s drozdim,
recept na chleba,
pečení paul holywood,
recept na dobrý žitný chleba,
celozrnny zitny chleb s drozdim,
nadychany zitny chleba,
paul recept,
paul-hollywood chleba,
nadýchaný žitný chléb,
kynuty zitny chleba,
kvaskovy celožitny s kefirem,
žitný chléb smes,
žitný chléb z droždí
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
sůl,
droždí sušené,
melasa,
olej olivový
Komentáře (12)
Jinak je střída gumová a sražená. Pokud je celožitný chleba kynutý jen droždím, místo části vody do těsta bych doporučila přidat podmáslí nebo kefír - prostě aspoň něco kyselého.
Přidám fotku mého celokváskového žitného, snad nebude vadit
Dobrý den, byla by jste tak hodná a poslala mi váš recept na žitný chléb ?
A tento jako bochník na plechu https://www.toprecepty.cz/recept/46856-zitny-chleb...
Co to nejdriv vyzkouset?