Suroviny
Porce: 1 bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 48,00 g | 
| Tuky | 7,50 g | 
| Vláknina | 43,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,03 g | 
| Sůl | 10,00 g | 
| Sacharidy | 352,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Moje poznámka
					
				
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 36 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							směs na žitný chléb, 
						
						
							žitný chléb recept, 
						
						
							žitný chléb s droždím, 
						
						
							žitný chleba s drozdim, 
						
						
							směs na pečení žitného chleba, 
						
						
							žitný chléb, 
						
						
							smes na zitny chleba, 
						
						
							celozitny chléb s drozdim, 
						
						
							recept na chleba, 
						
						
							pečení paul holywood, 
						
						
							recept na dobrý žitný  chleba, 
						
						
							celozrnny zitny chleb s drozdim, 
						
						
							nadychany zitny chleba, 
						
						
							paul recept, 
						
						
							paul-hollywood chleba, 
						
						
							nadýchaný žitný chléb, 
						
						
							kynuty zitny chleba, 
						
						
							kvaskovy celožitny s kefirem, 
						
						
							žitný chléb smes, 
						
						
							žitný chléb z droždí
						
					
						Suroviny:
						
							mouka žitná, 
						
						
							voda, 
						
						
							sůl, 
						
						
							droždí sušené, 
						
						
							melasa, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
Komentáře (12)
Jinak je střída gumová a sražená. Pokud je celožitný chleba kynutý jen droždím, místo části vody do těsta bych doporučila přidat podmáslí nebo kefír - prostě aspoň něco kyselého.
Přidám fotku mého celokváskového žitného, snad nebude vadit
Dobrý den, byla by jste tak hodná a poslala mi váš recept na žitný chléb ?
A tento jako bochník na plechu https://www.toprecepty.cz/recept/46856-zitny-chleb...
Co to nejdriv vyzkouset?