Suroviny
Porce: 1 bochník
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 43,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 352,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Moje poznámka
Žitný chléb podle Paula Hollywooda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03V3
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 16 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 27 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
směs na žitný chléb,
žitný chléb recept,
žitný chléb s droždím,
žitný chleba s drozdim,
směs na pečení žitného chleba,
žitný chléb,
smes na zitny chleba,
celozitny chléb s drozdim,
recept na chleba,
pečení paul holywood,
recept na dobrý žitný chleba,
celozrnny zitny chleb s drozdim,
nadychany zitny chleba,
paul recept,
paul-hollywood chleba,
nadýchaný žitný chléb,
kynuty zitny chleba,
kvaskovy celožitny s kefirem,
žitný chléb smes,
žitný chléb z droždí
Suroviny:
mouka žitná,
voda,
sůl,
droždí sušené,
melasa,
olej olivový
Komentáře (9)
Jinak je střída gumová a sražená. Pokud je celožitný chleba kynutý jen droždím, místo části vody do těsta bych doporučila přidat podmáslí nebo kefír - prostě aspoň něco kyselého.
Přidám fotku mého celokváskového žitného, snad nebude vadit
Dobrý den, byla by jste tak hodná a poslala mi váš recept na žitný chléb ?
A tento jako bochník na plechu https://www.toprecepty.cz/recept/46856-zitny-chleb...
Co to nejdriv vyzkouset?