Ptáčníkova houboroláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 036 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,06 g |
Tuky | 132,72 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Voní výrazně po houbách a chutná znamenitě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2013 11:33
23. 1. 2013 11:29
22. 1. 2013 20:32
22. 1. 2013 19:59
22. 1. 2013 15:31
22. 1. 2013 13:28
22. 1. 2013 11:21
22. 1. 2013 09:40
maris: maru, protože tak to nazvala moje kamarádka, která to přišla ochutnat a mně to přišlo děsně vtipné
22. 1. 2013 09:35
22. 1. 2013 07:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 7 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 7 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 10 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 16 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 24 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 2 hodinami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: andrea ptáčníková
Suroviny: plec vepřová, špek uzený, houby sušené, vejce, hořčice, omáčka worcesterová, sůl, pepř, kmín celý, smetana na vaření
Ptáčníkova houboroláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKR5
10 názorů