Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Humr s máslovocitrónovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 2. 2013 11:07

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie7 473 kJ / 1 786 kcal
Bílkoviny7,06 g
Tuky171,23 g
Vláknina15,34 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 9,64 g
Sůl24,00 g
Sacharidy46,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

18. 5. 2014 16:12

Plno lidí to tu haní.Jestli někdo neví jak vypadá pěna,tak at raději ani nezačíná vařit!Narážka na chleba se mi taky nelíbí at si tam dá každej co chce a nemá k tomu blbé komentáře.Paní jsem aspoň něco dala

1974andrea 1974andrea

4. 2. 2013 14:11

Oskeruska:Mívají živé v Makru nebo občas Tescu;-)

Iness Iness

4. 2. 2013 14:10

Porada:Ta druhá fotografie tady ale nebyla, oči nám ještě slouží:-p.

Oskeruska

4. 2. 2013 14:05

Kde sehnat humra??? Dala bych si:-p Jeste jsem ho nejedla-jen raky a ty mi chutnali hodne:-*:yes:

Jitkas

4. 2. 2013 14:05

Ok, omacka je na svete, ovsem na taliri, toho krasneho humra, tezko rozpulime. Toz se na nej musime jen koukat.

Porada

4. 2. 2013 13:58

Brnkocvrky byly rychlejší:yes:

Porada

4. 2. 2013 13:55

Omáčka je v misce na druhé fotografii. Nikdo si totiž nepolévá ještě nevyloupané maso.;-);-);-)

brnkocvrky

4. 2. 2013 13:51

Přidala jsem vám další fotografii. Omáčka, prosím za prominutí použití slova pěna, je na fotografii v misce. Co se týče použitého pečiva, záleží na chuti každého.

Iness Iness

4. 2. 2013 13:00

Tak omáčka nebo pěna? Viditelně ani jedno, na fotografii totiž není:-)).

Monika

4. 2. 2013 12:45

Tím spáleným chlebem bych humra určitě nekazila :-S opekla bych bílé pečivo, třeby bagetku :-))

jarda Kadic jarda Kadic

4. 2. 2013 12:14

Já mám že všech těch mořských potvor nejraději vepřový:yes::yes::yes: Nicméně, věřím, že to může chutnat.:-8

1974andrea 1974andrea

4. 2. 2013 11:37

nofrona:No vidíš, máš pravdu, tak pardón. ;-) Ale stejně fotka teda receptu příliš neodpovídá a nebo se ta pěna už vsákla do toho chlebíku:-8

Jitkas

4. 2. 2013 11:35

Humr by mel byt pred servirovanim alespon rozpulen. Takto je nekonzumovatelny.

nofrona

4. 2. 2013 11:29

1974andrea:Andrejko je to myslím jedna osoba;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: humr recept humr recept na humra příprava humra jak uvařit humra humr recepty recept humr recept na přípravu humra recepty humr jak připravit humra jak udělat humra humr příprava jak se vaří humr recepty na humra humr kanadsky recept jak vařit humra vaření humra omáčka k humrovi jak dlouho vařit humra recepty z humra

Suroviny: humr, sůl, citron, máslo, chléb, rajče, olej olivový

TopRecepty.cz

Humr s máslovocitrónovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QL27