Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Moje poznámka
Domácí rychlé máslo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Kok
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 26 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
jamie oliver - domácí máslo,
jamie oliver domácí máslo,
domácí máslo,
domácí máslo ze smetany,
jamie oliver máslo,
domácí máslo jamie oliver,
jak stloukat máslo,
robot na maslo,
domaci maslo jamie,
recept domaci maslo,
máslo rychle,
máslo v robotu,
jamie a máslo,
rychlé máslo,
rychlé domácí recepty,
domácí máslo z kyselé smetany,
maslo ze smetany jamie oliver,
máslo z kyselé smetany,
máslo oliver,
jamie oliver maslo domaci
Suroviny:
smetana ke šlehání
Komentáře (13)
Jamie je moc šikovný!!
U mojí babičky se smetana schraňovala celý týden a v sobotu odpoledne se tlouklo máslo. K večeři pak byly brambory na loupačku s čerstvým máslem, se solí a zapíjelo se to vychlazeným podmáslím. Přímo neskutečná dobrota to byla.
Pokud bylo másla více, než rodina spotřebovala, tak se máslo přepustilo a schovalo se na později, kdy kráva tolik nedojila.