Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 3. 2013 01:17

Suroviny pro 1

1

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

30. 6. 2013 15:16

Moc jsme si pochutnali všichni :yes::-K Jen špenát jsem vyměnila za karamelizované šalotky;-)Synek se sice trošku netvářil, někdy má mláďátkové zábrany, ale zbaštil až měl mastnou bradu:-):-p Takže 5.:yes::yes: a foto;-)

senky senky

13. 3. 2013 08:52

:yes::yes: to bych si pochutnala;-)

rebeka rebeka

12. 3. 2013 16:15

to bude dobrota náramná:-p;-):yes::yes::-)

rozmarynaH rozmarynaH

12. 3. 2013 13:14

:-p:-p:yes:

Veronika09 Veronika09

12. 3. 2013 12:12

A sehnala jsem ho mražený v Lídlu(deluxe). Nebo ho mají i v makru. Čerství jedině u chovatelů nebo velkododavatelů.

Veronika09 Veronika09

12. 3. 2013 12:10

T-bone může být i telecí, hovězí a jakýkoliv. Je to kvůli tomu, že má v sobě maso kost ve tvaru písmene T. A díky za kladné hodnocení..

Jitkas

12. 3. 2013 11:30

Jak rika Nonya, bude to dobrota. Jenom cerstvy spenat nesparuji, dam ho do rozpaleneho tuku z cesnekem, osolim a rychle priklopim. Je hotovy za par minut v tzv. vlastni stave.

1974andrea 1974andrea

12. 3. 2013 10:54

Alžbětina:Tak takhle vypadá a je prodávaný jehněčí T-bone steak;-)
http://www.ariefood.cz/sortiment/jehneci_a_teleci/...

Alžbětina

12. 3. 2013 10:39

Označení t-bone se týká POUZE hovězího masa :-D, u jehněčího jsem něco takového nikdy neslyšela. To, co je na obrázku je podle mého jehněčí hřbet, pokud by to mělo kost, byla by to jehněčí kotleta.;-)

Nonya

12. 3. 2013 10:24

Este som sa s tym nestretol,asi z dovodu ze jehneci panenka je velmi draha preto ju odeluju od T bone , ktory je cast panenka a druha cast rostenka. Vacsinou sa predava takato jahnacina rozdelena ako "spring lamb chops" co je jehneci rostenka s kostou . Bod odo mna musi to byt dobre ... a drahe :-8

yanull yanull

12. 3. 2013 05:33

Ladi,jsou to steaky s kostí, ale raději si dovolím předložit vyčerpávající odpovědi a za tento, zde vložený, posílám 1. bodík :-p:-K:yes:
http://en.wikipedia.org/wiki/T-bone_steak
http://beefsteak.webnode.cz/products/t-bone-steak/
http://www.labuznik.cz/diskuse/t-bone-steak-4350/

spagetka spagetka

12. 3. 2013 04:14

Můžeš mi objasnit, co to je za´výrobek ten název? Chápu, je to jehněčí, ale proč to označení a kdes ho sehnala? Díky za odpověď :-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí stejk jehněčí steik jehněčí tbone recepty z t-bone jehněčího vepřový t-bone steak steak z jehněčího jehneč stejky jak upravit jehněčí hřbet bone steik jehněčí lamb steak recept vepřový t bone kotleta na špenatovem lužku vepřový t bone steak jehněčí kotlety lamb chops vepřový t-bone recept veprovy t bone steak steaky z jehněčího t bon steak tbone steak jehněči stejk recept

Suroviny: kotleta jehněčí, česnek, brambory, olej olivový, tymián, rozmarýn, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jehněčí T-bone steak, na špenátovém lůžku s česnekem a restovanými brambory s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4K51