Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sibiřské pelmeně

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

28. 10. 2009 00:37

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 920 kJ / 2 371 kcal
Bílkoviny168,34 g
Tuky35,79 g
Vláknina17,70 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 473 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy336,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Richard71ch

6. 10. 2023 17:35

Tak ja se v Novosibirsku ucil jiny recept. Testo bez vajec, jen mouka a voda. Do naplne musi rozmixovana cibule (namisto jakesi vody). Ta rozmixovana cibule tomu totiz da onu velice specifickou chut - uvidite, je to uplne jine. (maso namlete velice na jemno - a celou napln je treba tak 10 minut poradne prohnetat i s tou cibuli a peprem) .... Podava se pak se zakysanou smetanou.

zizala zizala (moderátorka)

18. 2. 2015 08:52

casino: Hezké, přikládám video, jak to funguje:
http://www.pipera.cz/jak-na-to/

casino casino

17. 2. 2015 22:21

Na pelmeně je udělátko, viz foto:-)

Vaydycova Jirina

20. 7. 2010 14:30

miluji pelmene jsou vynikajici jen tak polite rozpustenym maslem a pokapane octem nema chybu:yes::yes::yes:

Nadezda

8. 2. 2010 21:24

Mam to moc rada! protoze znam a jim to z detstvi. Jsem ze Sibiri,a nekdy jsme delali celou rodinou 500 nebo 1000 ks...mrazili a meli vzdy v zasobach!!! a delat muzete to jak prijde fantazie.... jako polevku, jako prilohu, smazene nebo s ruznymi omackami, nebo v zapekaci mise!
Jen bohuzel pelmene jsou puvodem z Mongolie)))
a kdyz rikaji o sibirskych pelmenech -znamena ,ze oni udelany moc malenkatymi, at to snadno bylo jist a hodne :)

Dr.Holub

14. 11. 2009 16:13

Džango má pravdu a nemusí se autorovi omlouvat.Recept je zkrácená a doslova opsaná verze z www.vareni.cz/trendy/sibirske-pelmene.

Petrr

28. 10. 2009 13:15

Pelmeně nemaj chybu,jsou skvělé není k nim co dodat.Jedl jsem je i posypané sýrem-mírně zapečené a s kysanou smetanou.Tento skvělí pokrm,si nic jiného nezaslouží prostě chválu a bodík:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

28. 10. 2009 12:13

Já je tak miluju, úplně na nich ulítávám a při chuti na ně, jsem schopná si je udělat snad v noci. Dávám bodíka:yes:
A Bedmax, jak je to s tou fotkou, mohla by jsi nám to sdělit:-?

džango

28. 10. 2009 08:11

perfektní recept - je velmi pracný, u nás se to těsto nesolí, solíme vodu.
Jen se zeptám - FOTO je Vaše:-? - pokud jste tedy Kristýna Bantyuková a zveřejnil jste tuto fotku na serveru PROženy.cz - tak se omlouvám.

lenina

28. 10. 2009 07:43

ahoj, naše babičk uvařila slepici, maso obrala, nasekala, ochutila a dávala do těsta. vše se krátce povařilo ve vývaru ze slepice. jedlo se to buď jako polévka, nebo jsme si osmažili cibulku a pelmeňě jedli takto, jakoby plněné knedlíčky s osmaženou cibulkou. nejlepší jídlo co znám

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

28. 10. 2009 07:35

JO. To je správně. Ve vodě se vaří pelmeně a pirohy se smaží. Jedl jsem je dříve na zájezdě v rusku. (různé náplně) Byly moc dobré. Díky za připomenutí. Musím zase jednou udělat. +bodík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pelmene plněné mletym masem pelmeně těsto na pelmeně plněné pelmeně pelmeně recept smažené pelmeně pelmeni pelmene s mletým masem pelmeně s masem recept pelmeně top recepty pelmeně pelmeně plněné mletým masem recept pelmeně plněné masem smažené pirohy pelmene testo pirohy z nudlového těsta recept na pelmeně testo na pelmeni pelmeně se sýrem nudlové těsto na pelmeně

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, voda, sůl, pepř, maso, cibule

TopRecepty.cz

Sibiřské pelmeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L77g