Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírové anglické bagety

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2008 18:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 129 kJ / 3 616 kcal
Bílkoviny113,00 g
Tuky71,32 g
Vláknina29,86 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy615,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.

Hotové bagety jsou dobré a syté.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

1. 4. 2012 15:13

vybusna: dovolím si odpovědět:-). Je k dostání bez problémů, výbornou mají např. i v IKEA, já ji kupuji tam, nebo prodejně Svět oříšků, taky je k dostání u Vietnamců:-)

spagetka spagetka

1. 4. 2012 15:13

vybusna: Kupuju si smaženou cibulku v Lídlu nebo v Kauflandu, ale z Lídlu mi přijde lepší

magdalenka magdalenka

1. 4. 2012 15:12

vybusna:ja som ju videla iba v IKEA (BA), ale nemusím vedieť o všetkom, možno aj inde...

vybusna vybusna

1. 4. 2012 15:04

1974andrea: prosim ta....dostat v cechach (a tym padom urcite aj na slovensku) susenu smazenu cibulku (tzv . holandska) Ja to ako blazon nosim z nemecka a mala by som v batozine miestecko na inu vec.

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 14:55

cathleen:Tak už se mi to míchá v pekárně. Jen jsem neměla sušený česnek, ale dala jsem sušenou smaženou cibulku:-p a sádlo se škvarkama;-). Doufám, že to dobře dopadne:-))

cathleen cathleen

1. 4. 2012 11:24

1974andrea: krucajz :-)) Zkus teda navazit 350 g podmasli s tim, ze v pripade potreby 2-3 lzice pridas. Testo nema byt tuhe jako treba na chleba, je volnejsi.

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 11:15

Ivčo, mám toho podmáslí 500ml a ty máš ten kefír v gramech, mám to podmáslí teda navážit na gramy? To jsou otázky, viď:-)) nezlob se;-)

cathleen cathleen

1. 4. 2012 11:13

1974andrea: Andri, pokud je ridke, tak uber i 50-70 ml podmasli. Ja mam kefir domaci, pomerne hodne husty.

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 11:00

cathleen:Nemám husté, normální nešlehané, takže řídké:-). Takže stačí ubrat, jo? Díky, zkusíme;-)

cathleen cathleen

1. 4. 2012 10:57

1974andrea: slehane podmasli? To je huste skoro jako kefir. Chutove to bude urcite stejne, jen, pokud mas podmasli ridsi, nez kefir, dej ho o 2-3 lzice mene.

1974andrea 1974andrea

1. 4. 2012 10:45

Potřebuju poradit. Můžu použít místo kefíru podmáslí: Mám ho v lednici, kefír nikoliv:-(

smiskova.z

11. 12. 2011 11:33

anglické rohlíky upečeny - snězeny a byla to mňamka :))):yes::yes::yes::yes:

rebeka rebeka

28. 4. 2011 19:08

cathleen:původně jsem chtěla dělat tvoje "bandurky"leč...melta doma nebyla,takže druhá alternativa byla tradiční"trojhránky":-D:-D a nakonec na mě v "náhodných"jukly tyto bagetky..tak jsem je spáchala..jako vždy,máš pravdu,těstíčko je jak peřinka,moc dobře se s ním dělalo a vonělo to už v pečce..a to jsem omylem hmátla po sušeném česneku..a on to sušený,ale mědvědí:-Dtak tam šly oba:-D
tvary i patvary:-8:-Djsem dělala různé:-D
ale jsou výýborné:yes::yes::-p
díky:-K
P.S.samože dávám zasloužený bodík a pár fotek..nevěděla jsem kterou,kdyby se ti jich zdálo moc,písni a já smáznu;-):yes:

monikaK

20. 2. 2011 08:56

Rohlíky mi moc chutnaly a určitě je ještě udělám:yes:
Toto bylo moje první dílko z pekárny;-)

jIRKA

15. 4. 2010 14:17

ROZHODNĚ LEPŠÍ NEZ Z KRAMU

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny

Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Kefírové anglické bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkA3