Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírové anglické bagety

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2008 18:01

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 129 kJ / 3 616 kcal
Bílkoviny113,00 g
Tuky71,32 g
Vláknina29,86 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 6,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy615,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.

Hotové bagety jsou dobré a syté.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

9. 1. 2009 09:01

Marto, pekárna tady slouží jen k tomu, že nám zpracuje těsto a těsto v ní vykyne. Jinak jde těsto udělat běžným způsobem buď v nějakém robotu, nebo i ručně vařechou, ale to už snad dnes nikdo nedělá :-)) Bagety jsem pekla, jsou moc dobré :yes:

Martea

9. 1. 2009 08:19

Taka vypadaji nadherne ,ale nemam pekarnu tak nevim jestli vysledek bude dobry.Marta

vybusna vybusna

30. 12. 2008 22:36

ty kokso...merylas, tak tie rozky su ukazkove...teda...ani neviem slova na to najst.

Merylas Merylas (moderátorka)

30. 12. 2008 20:45

Podle receptu jsem dělala z poloviny bagety s anglickou slaninou a sýrem a z druhé poloviny rohlíky, taky ty jsem potřela vejcem. Moc nám chutnají, s těstem se moc dobře pracuje a nic jsem nepřidávala, poměry jsou OK. Díky za recept, je :yes:

Marta Marta

30. 12. 2008 20:34

vypadají moc dobře :-p a ta výhoda - už nebudeme muset přemýšlet, s čím si ty bagetky dát, když jsou už předem obložené :-)):yes:

zdenicka00

29. 12. 2008 21:10

Za rok,co mám domácí pekárnu jsem vyzkoušela hodně receptů na rohlíky,ale z žádného jsem nebyla nadšena.Čerstvě upečené byly dobré,ale po několika hodinách už nic moc.Vyzkouším ještě tohle těsto z kefíru.

Lusinda79

29. 12. 2008 20:59

Je to pěkné, pěkné, pěknéééé..ten kefír je bezva fígl.:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

29. 12. 2008 19:17

:-O No teda cathleen :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 12. 2008 18:59

:-p:-p:yes:

spagetka spagetka

29. 12. 2008 18:11

:yes::-p - vyzkouším

zizala zizala (moderátorka)

29. 12. 2008 18:03

Anglické rohlíky jsem už dělala, ale ne z kefíru. Takže ukládám...dík;-):yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny

Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Kefírové anglické bagety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkA3