Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celokváskový pšenično-žitný chléb

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 5. 2013 09:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 588 kJ / 858 kcal
Bílkoviny24,38 g
Tuky4,38 g
Vláknina19,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy170,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chlebík praskl, ale na chuti mu to neubralo.

Má pevnou, křupavou kůrku, pružnou střídu, plnou pravidelných pórů a je výborný i na druhý den.

Tento chlebík dělávám i z 1,5 dávky, váží pak hotový asi 1 300 g.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

3. 5. 2013 10:05

Cathleen, další tvůj krásný chlebíček, který se na mne přímo směje a táááák bych ho udělala-bohužel nemám živený žitný kvásek, tak si ho musím nechat zajít, škoda:-( Máš 2.bod:yes:

dexulka

3. 5. 2013 10:02

Tak na tohle se už nějakou dobu chystám :-8 Kvásek mám založený a zdá se,že je už ve formě,tak snad se to povede :-)) Tohle je takový základní postup,na který jsem čekala :yes: Dojíme škvarkový a hned zadělám na tenhle.Už se moc těším,jak to dopadne :-D Pokud se zadaří,chtěla bych také vyzkoušet celožitný ;-)

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: proč praská chleba proč praská chleba při pečení pšenicno zitny chleba proč praská při pečení chleba žitný chléb recept pšenicno žitny chleb recept na chleba robot na chleba proč praská chléb psenicno zitny chleb recept celokvasovy chleba celokváskový žitný chleba recept pšenično žitný chleba recept chleba při pečení praská proč chleba praská recept na žitný chleba proč mám u chleba vzduchovou bublinu proč při pečení praská chleba proč při pečení praská chléb

Suroviny: voda, kvas žitný, mouka žitná chlebová, mouka hladká, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Celokváskový pšenično-žitný chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nmJ7