Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 898 kJ / 7 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,57 g |
Tuky | 430,10 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 3,09 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 672,94 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krém: Uvaříme z mléka , pud.prášku a cukru klasický pudink.Necháme vychladnout pod folii. Ušleháme změklé máslo a postupně zašleháme pudink.
Krok 2: Krém: Rozpustíme si čokoládu a necháme vychladnout. Ušleháme si šlehačku do tuha. V druhé míse si našleháme tvaroh s cukrem a vmícháme čokoládu a nakonec zlehka šlehačku.
Krok 3: Burizónová hmota: 150g rýžových burizónů, 285g marshmallow, 42g másla, 1/2 lžičky vanilkového aroma, špetka soli.
Krok 4: Středně velkou pánev (nejlépe teflonovou) a velkou mísu vymažeme tukem. Do mísy dáme burizóny.
Krok 5: Do pánve na mírný plamen dáme rozpustit máslo se špetkou soli, přidáme marshmallow a za stálého míchání rozpustíme. Přidáme vanil.aroma, zamícháme a nalejeme do mísy na burizóny. Pořádně promícháme aby jsme obalily všechny burizóny a překlopíme do vymazané dortové formy. Přitlačíme lžící aby byla rovnoměrná vrstva a necháme při pokojové teplotě trochu vystydnout. A tvarujeme :)
Krok 6: Když si vytvarujeme hlavu potřeme krémem necháme zatuhnout v lednici. Z potahovací hmoty si vyrobíme uši a pomocí párátka je připevníme k hlavě. Potáhneme rozválenou hmotou (pořádně vyhladíme) a necháme opět zatuhnout.
Krok 7: Vychladlé korpusy promažeme krémy (pribiňák dovnitř, máslo-pudinkový jako mantinel a zvenku).
Krok 8: Poskládáme na sebe (vyztužíme - špejlemi, brčky) a vyřežeme do požadovaného tvaru a necháme do druhého dne odpočinout a zatuhnout v lednici.
Krok 9: Z okrajků a zbylého krému si uděláme punčovinu z které vytvarujeme nožičky a potáhneme je potahovou hmotou. A přiděláme k tělíčku.
Krok 10: Druhý den tělíčko oblečeme do šatiček dle fantazie.
Krok 11: Přiděláme hlavu (špejlí). Doděláme ručičky, obličej, mašli.
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hello Kitty 3D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXjX
Moje poznámka
Hello Kitty 3D
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXjX
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 18 minutami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 52 minutami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 5 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 21 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 21 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 23 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Výborné lasagne
Hansenka 15. 6. 2025 11:36
Tématické fráze:
dort 3d hello kitty,
dort hello kitty 3d,
dort hello kitty postup,
3d dort hello kitty,
hello kitty dort 3d,
3d dort hello kity,
burizónová hmota,
hmota z burizonů,
marshmallow s burizony,
modelovani z burizonu,
3d dorty hello kitty,
jak udělat hello kitty 3d,
dort kitty 3d,
marshmallow burizony hmota,
dort 3d kitty,
hello kitty z potahovací hmoty,
hmota z burizonu a mars malow,
kitty dort 3 d,
pribinák s kitty,
hello kitty na dort 3d
Suroviny:
burizony,
marshmallow,
máslo,
vanilkové aroma,
sůl,
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kakao,
olej,
sůl,
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
kakao,
olej,
sůl,
máslo,
pudink vanilkový,
cukr krupice,
mléko,
smetana ke šlehání,
tvaroh,
cukr vanilkový,
čokoláda hořká,
kakao hořké,
voda,
smartflex velvet,
potravinářské barvivo gelové
Komentáře (4)