Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špízová omajda

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

29. 5. 2013 15:36

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 591 kJ / 380 kcal
Bílkoviny2,70 g
Tuky37,86 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,65 g
Sacharidy6,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Chápu, že to není žádnej zázrak, ale využijeme zůstatek jídla, který by jinak skončil v popelnici. Ale věřte, že je to vcelku jedlé a jak mi bylo razeno, dalo by se improvizovat přidáním např. smetany.

Lze udělat i ze zbylých špízů z kuřecího apod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

30. 5. 2013 08:46

varilamyskakasicku: I vy ostatní. SOUHLASÍM a na vaši radu název trochu upravím. Snad to bude vyhovovat. Trochu jsem i dopřesnil. Díky za připomínky.

Eva Marie

29. 5. 2013 22:42

Na názvu moc nezáleží, hlavní je nápad.:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 5. 2013 20:58

Vašku, určitě všichni víme, o co jde, napsala bych "špízy zase jinak, nebo špízy netradičně", ten "dojídák" táhne oči, zkus něco, jako omáčkové špízy atd. Jinak bezvadné;-):-p:yes:

1974andrea 1974andrea

29. 5. 2013 20:11

spagetka:Spagi, ale to nejsou špízy bez špejlí, to je omáčka ( nebo maso se zelninou a šťávou);-)

spagetka spagetka

29. 5. 2013 19:53

1974andrea: souhlas s Andrejkou, vymysli jiný název, třebááá špízy bez špejlí

1974andrea 1974andrea

29. 5. 2013 19:43

Vašíku, podle surovin to bude určitě moc dobré a možná by si to zasloužilo i jiný název než " Dojídák". Vím, že je to ze zbylých špízů, ale proč tam nenapsat jen suroviny ;-) Takhle se v tom bude zas někdo šťourat, znáš to tady:-S;-)

spagetka spagetka

29. 5. 2013 17:05

V dnešní době do popelnice nic nesmí a vypadá to mňam:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

29. 5. 2013 16:23

Vašíku, já věřím, že ty by jsi jakékoliv zbytky do popelnice nedal;-) Já jsem velkým zastáncem toho, aby se v našich kuchyních do mrtě všechno zužitkovalo a takové věci z různých zbytků nebývají vůbec špatné a to platí i u tvého receptu;-) Proto máš 2. bod:yes:

vladi vladi

29. 5. 2013 16:19

:yes::-D:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zbyly testoviny a bambory recept spizova omáčka k masu recepty našich prababiček na omáčky z klobás jiny nazev pro špíz co uvarit ze zbylych klobas gyrost vlaďa hruška recept brambory omacka ze zbylych spizu recept na přípravu wolčestru omajda dobra omajda rajska omacka vládi hrusky tncz.recept l.hrušky na plněné brambory

Suroviny: maso, paprika, cibule, klobása, cibule, okurky sterilované, sádlo, mouka polohrubá, hořčice, pepř, chilli, koření gyros, omáčka sojová, olej,

TopRecepty.cz

Špízová omajda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5woR